210209 - Lördag

Sista inlägget nu, tils jag kommer hem igen.
Nu drar vi, till vinterlandet. Yippie!
Jag och Harry har 22 månader tillsammans idag, Grattis till oss!
Älskar dig min prins.

200109 - Fredag

SPORTLOV! och jävlar vad de ska sportas nu..

Imorgon packa vi väskorna och drar till fjällen (fest hela kvällen, haha!) Jag och mina älsklingar Alissa & Julia + min kära mamma såklart. De ser alltså ut som att det blir en tjejresa just nu. Egentligen var de meningen att Simon också skulle med då pappa skulle åkt till London imorse. Men han kom på att han "inte orkade"(?!) så när taxin kom gick han inte ut helt enkelt, och därför har Simpan förmodligen bestämt sig för att stanna hemma. Skönt kanske, han skulle nog bli ganska trött på oss. Hur som helst så kommer de bli fyra sjukt underbara, mysiga, roliga och ja perfekta dagar som är väl behövda efter all denna stress i skola och jobbsökande! Jag kommer njuta av varenda sekund kan jag lova och kommer dessutom tycka synd om alla er som inte kommer iväg någonting på lovet! De är bland de bästa som finns!

Ikväll ska jag träffa älsklingen och ha en lugn myskväll med film och godsaker. Även han åker iväg imorgon, tidigare än mig till och med. Borta match i Malmö & Göteborg tror jag. Så han har också fullt upp som tur är, då slipper han sakna mig så fruktansvärt mycket. Fast det gör han nog ändå, vem gör inte de liksom? Haha. Jag är på jätte taggat humör och de avspeglas nog på sättet jag skriver.

Var på älvsjömässan idag med några från klassen. Massa roliga uf företag med smarta idéer faktiskt, mycke fina saker! Synd bara att jag inte hade några pengar på mig. Träffade även ett par gamla vänner så som Fabbe, Fredrik och Gustav, uppskattades mycket! En trevlig dag helt enkelt. Lyckades även redovisa min bok på engelskan och jag tror faktiskt de gick bra. Vi får se betyget efter lovet, som i många andra ämnen! Ska få tillbaka geografi hemprovet, svenska uppgiften 1 & 2, no arbetet om djuret osv. De ser jag fram emot!

Hoppas ni haft en trevlig dag!

190209 - Torsdag

Här kommer en lista på saker jag ser fram emot under våren.
Jag kommer fylla på den lite då och då när jag har planerat in nya saker,
så att jag hela tiden ser allt roligt jag har framför mig! Smart va?


 

Mars:
Mickis födelsedags middag
Challes 18års fest
Mikaela & Therese 18års fest
April:
Emelie & Johannas studentskiva!
Maj:
Juni:
Skolavslutning!
Juli:
Grekland med pojkvän
Magaluf med vännerna
Augusti:
Min 18års fest!


190209 - Torsdag

Det blev en tripp till skärholmen med mamma när hon kom hem. Fick med mig massa härliga hårprodukter och en ny foundation eftersom att jag köpte fel färg förra veckan, såg nästan orange ut och det är inget jag tycker om. Jag har även skickat in mitt CV till typ 15 ställen, får vi se hur de slutar!

Nu sitter jag och kollar på Sveriges värsta bilförare, haha! Jag skrattar så jag dör! Och efter det här är de det där sjuka som hände i Knutby, jag och Jullan kollade på de förra torsdagen då hon sov här. Det sjukaste jag sett alltså, att man kan manipulera människor på de sättet. Fy i helvete vad äckligt..


Jag och bästa vän!

190209 - Torsdag

Jag var på bio igår och såg "Seven Pounds". Jävligt seg i början (Harry somnade till och med) men i slutet blev den faktiskt jätte bra, sjukt sorglig! Jag bjöd Harry på middag och han bjöd mig på bio, de var väl en bra deal? Åkte hem till mig och sov här. Jag krigade iväg till skolan imorse och hade företagskonomi och matte - slutade tjugo i elva. Skyndade mig hem för att hinna överraska Harry som fortfarande sov med frukost. I hornstull träffade jag Frajdis och Knott, tog sällsis till fruängen. Harry hann vakna men jag fixade ändå en jätte fin och mysig frukost som han åt medan vi tittade klar på filmen vi började med igår.

Nu sitter jag själv. Är väldigt trött och har ont i huvudet. Jag ska nog sova ett tag och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar. Fast först ska jag nog skicka ut mitt cv till lite olika ställen. Jag MÅSTE ha jobb, med tanke på allt jag ska göra i sommar..

Grattis Mikaela Pedersen på 18 års dagen!
Det är en jävla massa fester planerade nu! Födelsedagar, studentskivor osv.
Senast idag fick jag en inbjudan till Mickis Åkerbloms middag, jätte kul!

170209 - Tisdag

Efter den här helgen så hatar jag alla hjärtans dag, överskattad jävla skit dag helt enkelt! Då kan ni säkert lista ut vad jag hade för mig. Söndagen var däremot mysigare än någonsin med världens bästa. Igår var jag sjuk, eller de killas i halsen så jag kände att det var bättre att vila. Så jag körde ett gossip girl maraton på 17 avsnitt av sesong två. Jag höll mig sysselsatt i vilket fall. Idag var idrotten inställd, smsade min kräksjuka lärare. Så jag kom till företagsekonomin och höll på att somna. Det var tydligen resurs eftermiddag som vi skulle spendera på naturhistoriska museéumet men jag kände att det var viktigare att åka hem och plugga, so I did! Blev klar med båda svenska uppsatsterna och nu kan jag slappna av helt.

Idag blev det även bestämt att Alissa också ska följa  med till fjällen på lördag! Kommer bli så sjukt kul att lära henne åka skidor, de ser jag fram emot och ännu roligare ska det bli att bjuda på alla härliga bilder på hennes vurpor! Men roligast är att jag och Julia impuls bokade en resa till magaluf på lunch rasten. Samma vecka som alla våra tjejkompisar men på annat hotell. Rosa del Mar here we come, åker den 25 Juli. Det blir ett himla resande för min del - love it! 

GRATTIS till Tim Hartwig som tog körkort idag!


140209 - Lördag

Kungsberget igår var så jävla roligt! Ingen idé att jag börjar berätta för de skulle bli alldeles för mycket text men dagen var helt klart en av de bättre. Fridas mamma hämtade oss vid skolan när vi kom hem och körde oss, då blev de till att stressa sönder för att hinna hem till Challe i viksjö på afterskii! De tar ju ca en timme att åka dit, ändå kom vi först! Challe mötte oss (mig, Jullan, Frida & Emma) och vi följde med och mötte Marcus, Erik & Calle. När vi kom hem till Challe så hade Johanna & Micke hunnit komma och även kvällen blev jävligt rolig i Jonathans (Challe) mysiga hem! Jag var hemma lite efter två och somnade på en gång i min sköna säng!

Idag är det alla<3dag, och jag som alltid älskat den är så jävla arg och besviken! Jag orkar inte ens prata om det och just nu ser jag bara fram emot middagen med några vänner. Fan också! Hur tänker du..

120209 -

Promenixade med Carro nyss, skönt!
Och nu ligger jag på sängen och väntar på Jullan
som säkert är här inom tio min. Längtar till imorgon!


1290209 - Torsdag

Hemma! Efter en icke jobbig dag.
Tre lektioner och lunch på Noco med Tess & Sissi.


Imorgon blir det kungsberget och jag måste väl säga att jag är grymt taggad! Precis som alla andra som ska med. Kommer bli en jävligt kul dag! Men sen dröjer de ju heller inte länge innan jag får åka skidor igen, redan näst-nästa vecka drar jag ju upp till fjällen med J. Skön att komma iväg!


Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you!

110209 - Onsdag

Tänk er att en halv vecka redan gått, och imorgon är min sista skoldag för den här veckan (fredag = kungsberget) och sen är de bara nästa vecka kvar innan det är lov igen! Då ska jag upp till fjällen några dagar med min bästa vän J.

Idag så hade jag två lektioner som vanligt, natur och geografi. De gick bra och snabbt. Efter skolan åkte jag till stan och mötte världens bästa pojkvän. Tittade på jeans till honom och han köpte ett par skit snygga! Gick förbi swedbank en snabbis och skulle kolla något med hans kort typ och sen stannade vi på donken. Han åt, jag tittade på.

Han åkte till Ludde och jag mötte upp Julia för att åka till skärholmen och klippa av hennes hår. De blev galet fint och även hon var nöjd för typ första gången i hennes liv. Vi åt middag där tillsammans och kollade runt på lite kläder. Men eftersom att vi båda två är totalt panka så blev de bara lite behövligt smink för min del.

Har kollat på tv med mamma iprincip hela kvällen och nu ligger jag i min säng.
Fick också en inbjudan till 18års fest av Mick & Tez, kommer bli så sjukt kul!

110209 - Onsdag

Bounce igår var så jävla bra! Det var verkligen hur kul som helst och jag tycker att ni allihopa borde köpa biljetter till på fredag då den har premiär! Dom dansade på väggarna, i taket, på scener osv, så jävla coolt! Tack för en jätte rolig kväll mamma, Katarina & Frida. Innan showen åt vi på Sonjas Grek, en skit god cecarsallad! Jag hade iofs väldigt ont i fötterna efteråt då vi stått upp i två timmar, i högklackat..

Somnade nästan på en gång när jag kom hem, efter att jag pratat i telefon med pojkvännen och kollat på massa gamla bilder från när jag var liten. Anledningen till det var att mamma kom in på att prata om en gamal barndomskompis till mig, som jag inte hade en aning om! (Sandra Lantz) Var tvungen att titta på bilder för att jag skulle tro på henne. Sjukt faktiskt vad världen är liten! Kanske lägger in några här senare ikväll för nu sitter jag i skolan och väntar på Malin & Emily :)

Tog sällskap med Fillan & Paulina ända hemmifrån.
Fillan flyger förresten till Thailand på fredag, den 13..

100209 - Tisdag

(Jag saknar Alina)

Kom nyss hem faktiskt. Slutade skolan klockan tolv. Åt i matsalen med tjejerna. Tog sällsis med Alissa och hoppade av pendeln i stuvsta. Mötte pojkvännen och tog buss hem till honom. När min mamma skulle hämta mig gick vi ner på långsjön och hälsade på lillebror som spelade hockey med Matte, Sofia & Talita. Fick med mig honom hem och nu sitter jag här. Ska när som helst byta om och sen har jag en jätte rolig kväll framför mig! Jag ska nämligen på Bounces (dans gänget) show med Frida, hennes mamma och min mami. Innan de blir de restaurang och massa mys! Ska bli jävligt kul faktiskt.

Sen måste jag hem och skriva ut mitt no arbete och kanske
börja på min svenska. Sova ensam gör jag iallafall inatt igen. *suck*



I told you everything, opened up and let you in.
You made me feel allright for once in my life.

090209 - Måndag

Ny vecka, nya möjligheter!

Jag måste kommentera ännu en gång att veckorna går så stört fort, snart är det liksom sportlov! Hur som helst så vaknade jag bredvid världens bästa och varmaste kille imorse och det var mer än mysigt. Kröp upp på hans arm en stund innan jag sprang iväg till duschen och fick lite smått panik för att jag brytit mitt morgondagliga tids-schema. Men jag hann precis, på gränsen att halka när jag sprang till bussen dessutom, måste sett rätt roligt ut faktiskt, fråga Olivia!

Företagsekonomi och jag + häggi redovisade bra om vårt företag. Engelska och jag hjälpte Julia och skrev hennes muntliga redovisning som ska hållas nästa måndag, hann även börja på min egen och det kändes skönt. Svenska och jag fick tillbaka min diktanalys som lämnades in för en vecka sen (VG+)!! Förstå hur stolt jag är över mig själv att jag klara av skolan såhär bra, dom som kände mig i årskurs 6-9 förstår säkert vad jag pratar om! *klappar mig själv på axeln*
 
När vi slutat satt jag kvar med bästis och hjälpte att skriva klart hennes analys och lämna in den (hon var ju sjuk hela förra vecka), jag älskar att hjälpa henne. Hon är så mysig när hon inte är stressad över något som behövs göras. Så vi tog en runda på stan för att fira och hon köpte ett par snygga stövlar till mig! huhu, min älskling. Sen letade vi även skor till henne och hittade ett par skit söta efter ett tag, så klappat och klart och vi åkte hem.

Tog sällsis till fruängen (jag som alltid annars åker till telefonplan).
Men det var en mysig dag faktiskt och det var skönt med en liten
promenad från bussen sen, i mina nya klackar!



Out of the darkness and into the sun, but I won't forget all the ones that I love.
I'll take a risk, take a chance, make a change, and break away.

080209 - Söndag

Helgen är slut, igen.
Men så fort som veckorna går så ska det väl inte vara
något problem att stå ut en till. Fredagen som är den
jobbigaste dagen går ju bort för då åker vi till kungsberget
!

Idag började jag med att ta de jätte lugnt och sova ut ordentligt och sedan drog jag iväg till nacka för att kolla på kusinernas elitserie match. Det var roligt men tyvärr så vann dom inte den här gången. Nu har jag precis ätit middag med familjen, som jag faktiskt lagade själv. Och nu väntar jag på att min pojkvän ska komma hit och mysa med mig. Jag har köpt grillchips till honom och grönsaker till mig + dipp! Smarrigt. Kanske är det något bra söndags film som vi kan kolla på, annars finns det alltid annat vi kan sysselsätta oss med!
Because of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt!

070209 - Lördag

Guess this means you're sorry, you're standing at my door. Guess this means you take back all you said before. Like how much you wanted anyone but me. Said you'd never come back, but here you are again. Cuz we belong together now, forever united here somehow. You got a piece of me and honestly - My life would suck without you!



Maybe I was stupid for telling you goodbye. Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight. I know that I've got issues, but you're pretty messed up too. Anyway, I found out I'm nothing without you. Cuz we belong together now, forever united here somehow. You got a piece of me and honestly - My life would suck without you!

Being with you is so dysfunctional. I really shouldn't miss you, but I can't let you go. Cuz we belong together now, forever united here somehow. You got a piece of me and honestly -
My life would suck without you!

070209 - Lördag

Igår var faktiskt väldigt roligt. Massa trevligt folk och bra musik. Skönast är att Harry bor tre meter ifrån Larsson så när vi började bli trötta någongång runt två så var det bara att traska över tomten. Vi somnade ganska på en gång, efter lite mys, och vaknade imorse klockan halv nio när älsklings förbannade alarm på mobilen ringde. Träning idag igen för hans del och påvägen körde dom hem mig som fortfarande är fruktansvärt trött! Jag somnade på en gång i min säng och gick inte upp förän vid 13.00.

Nu har jag duschat, klätt på mig, sminkat mig och sitter och väntar på att Harry ska komma hem så får vi se vad vi hittar på. Ska kanske träffa Sofie & Fk, annars blir det ikväll efter jag har varit och firat min bästa vän. Tänkte inte dricka speciellt mycket ikväll faktiskt, är för trött och har ont i huvudet, samt att jag fått jätte ont i halsen. Inte speciellt nice alls!

Nu: äta en en ruta mörk choklad och dricka ett glas mjölk. Yummie!

060209 - Torsdag

Hemma.
Kramp i benen.
Ont i huvudet.
Hungrig.
Trött.
Måste duscha.
Borde sola.
Streesa!


och någon jävel skriver till mig på msn hela tiden!
på franska dessutom!

060209 - Fredag

Och jag sitter i skolan!

Det är katastrof på närvaron i våran klass. På idrotten var vi 6st var med och sprang, med fem andra satt och tittade på och resten (dvs 12-13st) låg hemma och sov. Samma sak var det igår. Men jag ska inte klaga, jag får ju ett plus i alla ämnen tack vare alla andra. Hur som helst så var idrotten skit jobb men de gick bra ändå, helt slut nu bara för efter det åkte jag och Alissa in till stan och shoppade. Jag hittade en klänning som jag tänker ha på mig kväll, väldigt söt faktiskt och kostade bara 299kr. Alissa köpte en as häftig tröja från gina, jag var också lite sugen på den, men plånboken säger ifrån. Ge mig ett jobb fort som fan!

Nu har jag precis skrivit klart min engelska uppsats om boken jag "har" läst. Det gick bra tror jag. Vi fick två frågor som vi skulle svara på och minst skriva tre sidor, jag skrev fyra. G får jag iallafall men dum som jag är så har jag ju satt mitt mål att få minst VG i alla ämnen så om jag bara får g nu så kommer jag typ bli ledsen, haha! Nästa och sista lektionen är geografi som börjar om en timme, segt som fan. Vissa tycker att håltimme är skönt, men jag måste säga att det är de värsta jag vet. Speciellt på fredagar!

Ikväll ska jag som sagt till Larsson, de ska bli roligt.

050209 - Torsdag

En timmes promenad och jag kan ha gott samvete när jag går och lägger mig! För övrigt var det förjävla roligt när cc halkade och satte sig på rumpan fem gånger! Jag skojar inte, det var fem gånger! Jag skrattade så att jag höll på att kissa på mig. Rozzo var med och jag matade honom med snö, mysigaste hunden! När vi skulle säga hejdå så kom hennes mamma och syster åkande i bilen och jag fick då förfrågan att färga Mickans hår nu snart, självklart ställer jag upp! Jag älskar ju det.

Nu sitter jag vid tven med mamma och ska när som helst gå ner och sova. Är jätte trött och första lektionen imorgon är idrott så jag måste vara pigg! Lång dag dessutom, slutar vid halv fyra. Då blir de stressa stressa stressa, ska in till stan och kanske möta upp en kompis och kolla lite i affärer efter något fint som jag ska ha på mig på kvällen då vi ska till Larsson och fira honom. Present till honom måste även köpas! Har fått lite tips men är inte säker än på vad jag kan hitta. På lördag blir det firande av Jullan och någonstans måste jag hinna träffa min pojkvän också, saknar honom galet mycket nu!

Puss & Godnatt!

050209 - Torsdag

Haha nu börjar jag bli riktigt orolig! Vad tror folk om mig egentligen?
Ni vet att man kan svara på frågor om sina vänner på facebook,
och det ni svarar om mig, skickas till mig.
De här får jag se när jag kollar igenom vad alla svarat! Hahaha

Tror du att Sofie Anna Lundin har deltagit i en orgie? - 4st JA
Tror du att Sofie Anna Lundin har haft telefonsex?  - 6st  JA
Tror du att Sofie Anna Lundin har strippat? - 6st JA
Tror du att Sofie Anna Lundin har suttit i fängelse? - 1st  JA
Tycker du att Sofie Anna Lundin skulle göra sig som gangster? - 4st JA
Tror du att Sofie Anna Lundin har haft en trekant? - 5st  JA
Tror du att Sofie Anna Lundin har tagit ecstasy? - 2st JA
Tror du att Sofie Anna Lundin har haft ihop det med någon av sina lärare? - 2st JA
Tror du att Sofie Anna Lundin skulle strippa för pengar?  - 3st JA
Tycker du att Sofie Anna Lundin är pervers? - 5st JA
Tror du att Sofie Anna Lundin skulle stöta på din partner? - 2st JA
Tror du att Sofie Anna Lundin har testat ställningen Eiffeltornet? - 3st JA

Man börjar ju undra! Ser jag ut som någon pervers sexgalning
som gör allt för pengar, har provat knark och suttit i fängelse?! hahah!


050209 - Torsdag

När jag ser den här bilden så längtar jag helt sjukt mycket efter sommaren. Mest av allt till alla roliga resor jag vill och kommer göra. Grekland med pojkvännen, Göteborg (kolla på Gothia) med bästa vän, en tripp till Tylösand med dom från förra året skulle inte sitta fel, bila runt i Sverige med vänner & pojkvän är ett måste (kanske till mitt landställe), vi ska till häggis landställe med folk från klassen och framförallt tillbaka till Nåttarö med samma gäng och kanske ett par stycken till! De kommer bli en helt grym sommar tillsammans med helt grymma människor!


Bilden är på mig och lillebror från hösten 2007 när vi var i Venezuela.
Dit ska jag tillbaka någon gång!

050209 - Torsdag

Snart är det middag och sen promenad med den imponerande cc (nu undrar ni säkert vem det kan vara, och det får ni faktiskt klura ut själva! huhuhu) Hon har dessutom gått och blivit flickvän! Grattis till dig Martin, men kom ihåg att hon fortfarande är hälften min. Själv har jag inte träffat min pojkvän sen i tisdags, morgon! Yeah yeah de är sånt som händer antar jag!

050209 - Torsdag

Nu har jag suttit med design fram och tillbaka enda sen jag kom hem.
Och de här får duga för tillfället - ni vet ju att jag älskar att ändra och lätt tröttnar!
Men nu tänkte jag lägga ifrån mig datan och titta på mtv ett tag, made!

Senare måste jag se klart filmen som jag började på igår. Jag ska egentligen
läsa boken (på engelska) men eftersom att jag bara kommit 32 sidor av 200
så måste jag snabba på och bästa sättet var att ladda ner filmen om jag ska
kunna redovisa den imorgon på engelska lektionen. Men de får vänta för just
nu har jag ont i huvudet, som vanligt.. Var förresten hos doktorn igår igen och
fick ta akut blodprov, tre rör tog hon ur min arm. Svar får jag inom en vecka men
något var tydligen fel. Fick även höra att jag har jätte lågt blodtryck.

Puss så länge!

050209 - Torsdag

I tisdag (030209) så fyllde både min bästa vän Julia Andersson & Denise Andersson 18 fucking år! Eftersom att jag inte skrev då så pasar jag på att gratta er båda två nu i efterskott. Julia ligger dessvärre hemma och är sjuk med 40 grader feber medan Denise var ute igår och firade. Hoppas du hade jätte roligt gullet! Och älskling, du måste krya på dig och bli frisk nu!

 
Bjuder på en bild av dom båda två!

050209 - Torsdag

Ledsen att jag inte uppdaterat, men jag har haft fullt upp!

Jag har bland annat stått på öppet hus i min skola och det gick riktigt bra måste jag säga. Var ganska nervöst i början men vad var det att vara nervös för egentligen. När jag såg Linnea. Viki & Emma köra på som de aldrig gjort något annat så släppte det ganska snabbt. Jag gick ca 10 privata turer runt i skolan och svara på alla frågor dom ställde samt berättade vad jag tycker om skolan. Därmed gick jag upp och ner i trapporna ett antal gånger och jag kan nästa säga att jag hade träningsverk i benen igår. De var proppfullt med folk och förhoppningsvis lyckades vi värva rätt många!

Jag har även pluggat väldigt mycket. Jag vet faktiskt inte vad det är som hänt med mig men jag har helt ändrat uppfattning om vad som är viktigt och vad som bör göras. Jag kan erkänna att jag var nog den sämsta eleven i årskur nio, jag gjorde ingenting och förtjänade verkligen inte G i alla ämnen som mina lärare var snälla och gav mig. När jag ändå kom in på de gymnasiet jag ville så kännde jag att det var dags att ändra på mina vanor. Varför ska jag slösa bort tre år till i en ny skola, då kan jag lika gärna börja jobba, och det var jag inte mogen för. Så jag tog tag i mig själv och nu går de bättre än de någonsin gjort. Jag har VG i nästan alla ämnen (matten har jag en bit kvar på) och idag fick jag till och med tillbaka ett prov i företagsekonomi, MVG! Allting går om man bara ge de en chans. Jag är stolt över mig själv. Det är mycket roligare när de går bra, och det är inte så svårt som många tror.

010209 - Söndag

Vaknade någon gång runt elva i min soffa. Inatt sov jag helt ensam och då klarar jag inte av att varken sova nere i min säng på undervåningen, eller i mamma och pappas säng på övervåningen, så jag la mig helt enkelt i soffan på mittenvåningen, då känns de som att man har koll på alla våningar, jätte läskigt! Men de gick. Igår hade jag några vänner här, först middag med Jullan, Lollo & Natta och sen kom Daniel & William.

Snart ska jag iväg på lillebrors innebandy match och
ikväll kommer älsklingen hem. Saknar honom.


Jag för två år sen, lååång och jätte mörkt hår...

RSS 2.0
Test