Mamma & Pappa


 

Jag bjuder på två bilder, min mamma & pappa.
Bli inte rädd, dom är inte alltid sådär..
Jag älskar er!



Kväll


Just nu sitter jag med datan i knät och tven på framför mig. Mamma och pappa sitter bredvid. Vi har precis spelat buzz junior, tro mig, de är så mycket roligare än musik/sport eller alla andra buzz som finns. Dessutom är man en söt liten apa. Jag vann, såklart, det gör jag ju alltid. Och nu sitter dom och tittar på "Flyga drake" medan jag skriver av mig. Av de lilla jag sett och hört så är den ritkigt dålig. De verkar så på mami & papi också. Pappa ligger på golvet och pillar på sin moibil och mamma har svårt att sitta still i sin fotölj. Får jag bestämma så sätter vi snart på Mamma Mia the movie istället.

Harry skickade nyss sms, hans match är slut. Han skrev däremot inte om dom torskade eller vann, så jag vet inte om han är glad eller arg. Han är iallafall påväg hem i bilen med sin mamma nu, skulle stanna på donken och köpa något att äta innan han kommer hit till mig. Då har han med sin prison break box som han fick i julklapp, vi är helt inne i den! Har sett cirka 12st tror jag, första sesongen - grymt bra! Jag saknar att krama honom, fast vi sågs senast imorse. De här blir mitt andra nyår tillsammans med honom, shiiit vad tiden går fort!


I'm back


Hej igen!

Jag har befunnit mig i fjällen över jul, tillsammans med familjen, kusinerna och Alina. Mycket snö, skidåkning i backen, långfärds-skidåkning osv. Det har verkligen varit super mysigt och jag längtar tills jag ska tillbaka dit, förhoppningsvis åker jag då upp själv med Harry (som då har körkort) och planerna är väl så att Fk och Sofie också ska med! Hur som helst, jag har fått massa fina julklappar. Bland annar kläder, underkläder, step up 2, sex and the city sesongerna, pengar, skidkläder, hud och hår produkter osv. Det var en ritkigt mysig jul iallafall, kändes ungefär som när man var liten och längtade tills de var dags att öppna julklapparna en vecka i förväg!

Jag åkte hem med kusinerna och lämnade min familj och mormor med solen och snön. Dom släppte av mig och inomhus väntade världens bästa pojkvän. Han har egen nyckel till mitt hus så han hade kommit hit en halvtimme tidigare. Mys med honom iprincip hela dagen och resten av helgen som vi var ensamna i mitt hus. Men det var skön när resten av familjen kom hem, då slipper jag städa och vara rädd för att bli ensam. En kväll var Jullan, Tess, Alissa och Mikaela här, mys pys!

Imorgon är det nyårasfton. Våra planer är att äta middag hemma hos Mikaela, alla tjejerna. Sen drar vi någonstans och har the best time of our life. Vid tolv ska jag självklart vara med min älskling och ge honom nyårs kyssen. Hoppas ni allihopa får en rolig kväll! Puss


Fredag-Lördag


Allt var jätte trevligt igår. Massa god mat + efterrätt och självklart alla underbara tjejer - (Tess, Frida, Mikaela, Michaela, Therese, Knott, Julia, Linnea, Alissa, Linn, Sissi, Amanda och jag), & paket öppning, det verkade som att både Tess och Frajd blev nöjda, Var kvar hos T ett tag och förade, sedan drog vi (allihopa tillsammans faktiskt) till enskede där Amandas pojkväns kompis bodde. Det var lite segt till en början och jag och Julia planerade att dra ganska på en gång. Men vi gav det lite tid och de blev rätt trevligt, speciellt när några från vår skola också fick komma. Någong gång runt halv två tog jag, Mickis och Julia taxi hem. Somnade nästan på en gång då jag la mig i min säng.

Idag har jag inte gjort någonting. Förutom att ätit frukost och lunch. Om en timme kommer några från släkten hit och ska ha "lilla julafton" som alltid. Men efter maten ska jag åka till Sofie. Jag, hon, älsklingen och fk ska vara hos henne ikväll och bara mysa. Titta på film och sånt. De blir jätte mysigt!

Imorgon firar jag och Harry 20 månader, bara fyra kvar till TVÅ år!



Jullov

Kan ni fatta att det är lov nu?  Eller de kan man väl säga, det är ju bara avslutning imorgon. Vi ska ses klockan kvart i tolv i kyrkan, för vi har ju ingen stor aula att gå till eller något där hela skolan får plats. Jag är så glad! Allting är klart i skolan nu. Redovisade om boken på svenskan idag. Och det gick väl bra, men de tog på krafterna för jag glömde alla papper hemma. Så jag och Julia åkte till fruängen på lunchen och åt med mamma på långbro värdshus, hon bjöd oss på lunch och hade tagit med sig mina svenska saker.

Efter skolan satt jag kvar ett tag i skolan med Jullan, Emily och Malin. Fixade de sista på ledarskap inlämningen och hjälpte bästis med sitt idrottsarbete. Åkte sen hem med Olivia, Tess, Sissi och Julls. Mamma hämtade med och Olivia i telefonplan och efter att vi kört hem henne så lämnade hon mig nere i älvsjö, skule möta Sofie snuttis och träna.

Nu sitter jag med både mamma & pappa vid tven. Tittar på bonde söker fru och det är så gulligt. Förutom när bögarna pussas, då blundar både jag och pappa. Får rysningar i hela kroppen, uuuh! Snart hör nog älsklingen av sig efter sin träning. Åh han var så underbar igår, vi skulle inte ses. Men så helt plötsligt står han på min trapp, utan att förvarna. Jag blev så glad, han gör mig till världens lyckligaste flickvän. Hör du de älskling, du är bäst!

Imorgon ska Tess & Frida firas, party ska det bli! Måste stanna i stan efter avslutningen och fixa presenter, julklappar till Alina, kusinerna och något litet till en hemlig person. Men de kan jag inte avslöja. Puss och Godnatt!

Snart bara en dag kvar!


Igår kväll var det natt tuneringen. De va väl kul, men jag har så jävla trött bara. Vi åkte ut bland dom första, men var snyggast utklädda! Hemma gjorda mantlar och ögonbindlar samt strumpbyxor och trosor utanpå det. Väldigt sexigt måste jag säga. Åkte hem någon gång vid tio, pallade inte sitta där i en timme och inte göra någonting. Så jag och bästis tod varandra i handen och gick. Hemma somnade jag nästan på en gång. Hann inte ens prata med Harry i telefon som jag alltid gör innan jag ska sova!

Gick upp för en kvar sen, idag börjar jag ju vid tolv och har en och en halv lektion. Har hunnit duschat + tvättat håret och klätt på mig på 15 minuter. Första lektionen är geografi och sen blir de naturkunskap. Känns ganska ovärt att kriga till skolan men jag gör det. Kan inte ha mer frånvaro nu. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra. Vill möta upp Harry och kanske gå runt i stan eller åka hem till honom. Får se hur det blir med den saken. Det skulle vara mysigt hur som helst! Ikväll ska mamma och pappa på julbord med deras jobb, så jag måste förmodligen vara hemma och äta middag osv med lillebror min. Mysigt!

Nej nu ska jag föna håret och sminka mig. Skolan kallar. Puss sötis



Life is what you make it


Jag glömde helt enkelt bort att informera om hur matchen gick igår. Det var grymt spännande! Det är de alltid mellan vendelsö & älvsjö. Kan nog vara den viktigaste matchen, allt som allt. Hur som helst så vann mina älsklingar med 6-5 och Simon stod för tre av målen och jag tror att de även blev två assister(?) En stolt storasyster är jag iallafall.


Provet imorse vill jag helst inte prata om. Det gick väl inget vidare de där, lite pluggande skulle hjälpt! Men nu är det över iallafall. Håltimme från halv elva till ett. God lunch i matsalen och sen blev det bara att vi satt kvar där och chillade med livet helt enkelt. Efter skolan gick jag och my best friend Jullangullan till odenplan med våra tunga väskor och skulle träna. Jag körde rätt hårt i ungefär en timme, hur skönt som helst! Nu är det verkligen hård tränings om gäller! Mamma hämtade mig i telefonplan och vi åkte direkt till länna. Var tvungen att lämna tillbaka min ena nya skidjacka och köpa nya brallor. Det gick på högst tjugo minuter. Nu känner jag mig redo för skidbacken, kylan och framförallt snön!

Har precis ätit jätte god middag med hela familjen. Sitter bara och väntar på att älsklingen ska plugga klart så att jag kan ta en promenad och möta honom. Längtar efter att få kramas! Han sover här inatt och imorgon börjar jag klockan åtta på gymmet. På kvällen är det natt tuneringen också. Min klass ska tydligen vara utklädda till superhjältar, tips tack på vad jag ska sätta på mig!

Berättade jag föresten att jag & Simon vann TUSEN kr på en trisslott igår!?



If I was a rich girl


Min lillebror har fått en Iphone, så jag har fått tagit över hans ipod tuch och jag är överlycklig! Min skruttiga gamla nano hade gjort sitt. Så hela eftermiddagen har jag fixat med låtar och bilder, nu är jag nöjd! Jag har dessutom städat mitt rum, fan vad skönt det är när man är färdig! Det är så fint och jag blir så glad.

Nu har jag precis duschat och snart ska vi iväg på match. Jag vet inte om Harry följer med, han behövde visst plugga. Det skulle jag också behöva göra, men provet imorgon får gå bra ändå! Jag blir bara stressad av att sätta mig sista dagen och då kommer jag absolut inte klara det. Så himla svårt är det faktiskt inte. Sista veckan i skolan nu, så jävla skönt! Såhär ser mina sista dagar ut:

Måndag
09.15 Prov på FE
10.30 Mentors möte
11.30 Lunch
12.45 Engelska
14.00 Svenska

Tisdag
08.00 Gym
09.45 Julparty på FE
11.05 Matematik
12.05 Lunch
13.05 Redovisning på ledarskapen

(natt-fotbolls-tunering med skolan)

Onsdag
12.00 Geografi
12.55 Naturkunskap
 
Torsdag
08.00 Gym
10.10 Matematik
10.40 Lunch
13.10 Redovisning på Svenskan

Fredag
AVSLUTNING!


Inte alls speciellt jobbigt faktiskt!
Jag längtar upp till fjällen!



Fredag - Söndag


Heey lovers!


Har varit för upptagen så jag har inte hunnit med att uppdatera. Hur som helst så var jag hemma i fredags, tittade på idol finalen och det finns väl ingen som kan säga att fel person vann. Senare kom Harry och sov med mig. De blev en helt sjukt mysig natt som tillbringades både i badkarl, dusch och säng. Lördgen befann jag mig på mammas jobb och gjorde godiskorgar. Hon hade köpt godis för 15 000kr! Jag blev äcklad när jag såg allting. De tog några timmar och på slutet kom Harry och hjälpte till. Körde hem honom på vägen sen.

Skyndade hem, duchade och klädde på mig igen. Sen bar de av mot kusinerna. Morbror fyllde år i torsdags så det var dags att fira honom. Massa folk som vanligt! Jag hade super trevligt tillsammans med Emelie, Johanna, Mikaela & Linda. De va sjukt kul att träffa dom.

Efteråt körde mamma hem mig till älsklingen och där sov jag inatt. Nu är jag hemma för han skulle på träning. Det var faktiskt han som körde hem mig, han är jätte duktig! Tänk att han kan ha körkort om en månad. Kommer bli stört skönt. Idag ska jag städa mitt äckliga rum och sen titta på Simons innebandy maych mot vendelsö. Förhoppningsvis så följer Harry också med. Sen sover jag hos honom inatt igen. Myspys. Och imorgon har jag företagsekonomi prov, jag har inga böcker hemma så jag kan inte plugga. Bra jobbat!


Det är freeeedag!


Jag vaknade imorse med tanken att jag skulle färga om håret på en gång. Men så tittade jag mig i spegeln, och de var faktiskt rätt snyggt! Det handlar ju om en vane sak, jag har ju trots allt haft mörkare förut. Så jag gick till skolan iallafall. De flesta tyckte det var fnt medan några inte ens såg att jag hade färgat det..(haha!) Dagen gick fort även fast jag hade ont i huvudet hela tiden. När vi slutat sprang jag och Jullan till åhlens och köpte likadan hårfärg till henne, skyndade oss hem och började med färgandet. Hon blev skit snygg, dock lite ljusare än jag pga att hon bara hade en i medan jag köpte två. Så förmodligen färgar vi det imorgon igen.

Imorgon ska jag göra godiskorgar på mammas jobb. Det gör jag varje år, hon behöver lite extra hjälp. Harry ska iväg och julhandla så han kan inte vara med. Kanske ska jag kolla med Jullan. Senare på kvällen ska jag till mina kusiner på middag och fira deras pappa. De kommer bli jätte mys.

Ikväll har jag inga planer, orkar inte gör någonting. Så jag blir nog hemma, ensam. Tittar på idol finalen och myser. Harry kommer hit senare och sover med mig. De ser jag fram emot! Ha en trevlig kväll.

psst.. bara en vecka kvar i skolan. Lovely!


Blond vs. Brunett


Tro det eller ej, men jag fick för mig att färga håret brunt. Jag var brunett för ett tag sen, eller ska jag säga svarthårig? Hur som helst så ville jag göra det på en gång, ivrig som jag är. Och nu sitter jag här, med färg i håret och är inte lika glad längre.. Vad håller jag på med! Jaja nu är det för sent att ändra sig, och blir det en total katastrof så springer jag till Pernilla med tårar i ögonen så fort jag vaknar imorgon bitti. Om jag överhuvudtaget lämnar huset de vill säga!

Önska mig lycka till!

Julshopping med abobjörnen


Det där med att göra-av-med-pengar-som-jag-egentligen-inte-har är nog en av mina främsta begåvningar.  Efter vår långa skoldag åkte jag nämligen till Nacka Forum med Mallan och där stannad vi i ca fem timmar. Jag har ont i fötterna, ryggen och axlarna plus att jag är helt slut i huvudet. Men det var de värt, för julklappar blev det. Både till mamma, Simon, Douglas och mig själv! Jag fick unna mig ett par nya stövlar och en klänning. Plus att mamma var med från början och då hittade jag en skidjacka. Så nu är jag fit for fight igen! Där emot saknas de fortfarande klappar till kusinerna och Alina. Men de får jag försöka hinna med i helgen. Lunch tog vi på tacobar, som hade slut på köttfärs(!?), så de blev nachos med kyckling, inge fel på de faktiskt!

Malin är dagens älskling, tack för en underbar shopping!


Nu ikväll ska jag plugga och träna. Ett viktigt geografi läxförhör imorgon och företagsekonomi prov på måndag. Men de är för fan bara en vecka kvar så jag kämpar på! Köpte faktiskt nya block till alla ämnen i olika färger, med fina saker gör jag allt mycket bättre. Jag hoppas även på att min pälsis kommer idag, jag vill se om jag tycker om den! Trodde aldrig att jag skulle falla för en sån jacka. Hur har din dag varit?

Nu har jag inte träffa my boyfriend på två dagar, och de lär inte bli av imorgon heller då det är utgång för oss båda två som gäller. Baby jag saknar dig ju. Puss



Puss från mig till dig


Haha jag skrattar åt mig själv, som trodde att jag skulle skita i hur bloggen såg ut. Det blev inte ritkigt så som ni kan se. Jag har kämpat, på riktigt den här gången! Verkligen försökt lära mig och få det att se bra ut. Har jag lyckats? Hyfsat iallafall kan jag väl tycka. På grund av detta var jag inte alls inne i mitt favorit program Efterlyst, men whatever. Jag sitter kvar i soffan och tittar på insider, som har handlat massor om djurskyddsorganisationer som utsätter pälsaffärer för hot och skadegörelser. Det är helt sjukt! Det är väl för i helvete inte ägaren av affären som dödar djuren och gör dom till päls(?) Jag blir så arg, att människor ska behöva sluta på deras jobb för att få vara ifred! Jag som precis beställt en pälsjacka, haha!

Snart borde mamma & pappa komma hem.
Dom har varit på någon julshow med ett par vänner.
Middag och hela köret vilket ledde till att jag och Simon
gick till konsum och köpte wook, smarrigt!


Imorgon börjar jag 08.10 med företagsekonomi, efter det har vi en kort matte lektion. Där efter slutar vi. Egentligen ska vi ha resurs eftermiddag från klockan 13.00 men vi har håltimme från matten till svenskan som börjar tio över ett. Dessutom finns de ingen lärare som har tid att vara med våran klass, så vi får helt enkelt sluta klockan 10.40! För jäkla skönt kan jag säga. Nu är det inte mycket kvar i skolan och det märks!


Charterfeber


Det verkar som att jag inte hade något att göra trotts allt, med tanke på hur designen ser ut. Rätt cool men ändå inte överdrive, huhu! Jag sitter i soffan och väntar på att efterlyst ska börja. Under tiden har jag tittat på my super sweet sixteen och singing bee. Snart blir det bonde söker fru. Jag har tyvärr inte följt de lika bra som jag gjort dom andra gångerna, vet faktiskt inte varför. Bög bonden är iallafall lätt sötast. Hur kommer de sig att bögar oftast är stört snygga? Jag skulle vilja ha en het bög kompis, tänk vad kul att shoppa och fika med. Men att höra massa snuskiga detajer om sexlivet skulle jag faktiskt helst hoppa över!

Gott folk, snart är det försjutton jul!
Planera för min del ser än så länge ut så att jag åker upp till fjällen med familjen & kusinerna, förmodligen följer Alina också med. Åka skidor och mysa i snön med varm choklad! Någon som är avis? Jag längtar iallafall jätte mycket och ser fram emot en vit jul, med mycket snö dessutom! Det kommer bli underbart. Jag åker måndag den 22 och kommer hem den 25e. Jag måste börja leta julklappar nu, har lite panik faktiskt. Någon som har tips på vad man kan köpa till mamma, pappa & lillebror? Den bortskämda snorungen får redan så mycket! Men något måste jag ju ändå fixa.

Nej nu ska jag koncentrera mig på de söta bönderna.
Och så vill jag hälsa till gullisen Sissi som gjorde mig
sällskap efter skolan idag! Eller man kan väl säga att
det var jag som gjorde henne sällskap, då hon stod
utanför skolan och väntade på att de skulle komma
någon som hon kunde gå med. Vilken räddare i nöden jag är!


Sissi säger: dom var äkta sånna där
"hejviborihagsätra-trorattviärskitsnygga-fashonister-fjortis-brudar"


Mig blir ni inte av med


Och så flyr jag igen
.

Efter en lång paus på www.sofieannalundin.blogg.se så gör jag ännu ett nytt försök att skriva av mig. Det blir helt enkelt jobbigt att gå tillbaka till något som man redan lämnat bakom sig på något sätt, förstår ni? Jag vill dessutom inte veta om vilka som läser min blogg, så ett försök till att hålla den lite mer hemlig kanske är något jag bör prova. Frågar någon så berättar jag såklart vart jag håller hus, men jag tänker inte lägga ut den på msn eller facebook. Find me if you can!

Jag vet inte om jag tycker att det är sådär jätte speciellt nödvändigt med den snyggaste och krångligaste designen längre, antingen nöjer jag mig med denna, ändrar lite färger och sådär. Eller så fixar jag något lite mer piffigt när jag får tid. Hur som helst så ska jag försöka vara mer pigg på att uppdatera. Inte för er skull, utan för att jag behöver det. Det är skönt att skriva ner sina dagar och tankar.

Det blev ett långt första inlägg.
Men vem bryr sig. Puss /Sofie


RSS 2.0
Test