310309 - Tisdag

Idag tog jag mig till skolan, men skippade första lektionen. Ska jag vara ärlig så känns de faktiskt som att jag håller på att få sömnproblem, även igår låg jag vaken hur länge som helst. Jag var till och med nära på att hoppa över FE provet men jag klarade att ta mig till skolan till slut, och jag måste säga att provet gick bättre än förväntat! Hur skönt som helst, kändes som att jag säkrade mitt betyg där.

Matte och sen var de studiebesök med ledarskapen, i en halvtimme och sen slutade dagen. Åkte faktiskt hem med Sissi vilket inte händer allt för ofta och bestämde nu ikväll att vi ska plugga tillsammans imorgon. De kommer förmodligen gå jätte bra! Något som säkert inte kommer gå lika bra är svenska nationella imorgon. Från 08.00 - 13.00. Men de är väl bara att kämpa på antar jag. Önska mig lycka till!

300309 - Måndag

Idag är jag hemma. Jag och Harry kunde inte somna igår kväll vilket ledde till att jag fick ont i magen och blev tjurig nu på morgonen. Harry däremot ska såklart visa att han är en bättre människa än jag och kämpa sig upp till skolan! Iofs kan jag förstå att de blir mycke lättare när man har en varm bil att se fram emot som man kan ta till skolan.

Helgen har varit lugn och hur skön som helst, precis vad jag behövde. I fredags var jag hemma med familjen och lite senare på kvällen kom älsklingen förbi, vi tittade på film och myste. Lördagen spenderade jag i stot sett själv i Harrys hus medan han var över hos Larsson och tittade på fotbolls matchen med några killar. Igår var vi i farsta centrum (för omvecklingens skull) och tittade på kläder åt honom, vi hittade ett par skit snygga chinos. Frågan är vart han får alla sina jävla pengar ifrån..

Nu: Plugga till FE provet imorgon!

270309 - Fredag


270309 - Fredag

Jag kan ju börja med att säga att det var jätte mysigt igår. Vi blev fler än vi räknat med från början, elva stycken för att vara exakt. Det var Emily, Jullan, Malin, Häggi, Alissa, Linn, Tess, Frida, Sissi & Linnea. Vi valde att äta i kungshallarna, de är så svårt att hitta ett ställe där 11 personer kan äta de dom vill så det blev perfekt. Vi satt där i två timmar ungefär innan hälften av oss gick och andra hälften började beställa in öl en våning upp. Till slut var de bara jag, Jullan, Malin & Emily kvar som skulle åka till Daniel i vår klass där några killar var men på vägen fick jag skit ont i magen/ryggen så jag vände hem istället och det var förjävla skönt att gå och lägga sig.

Idag (har jag ju varit ledig) så har jag pluggat iprincip hela tiden. Man känner så helt lätt i kroppen när man har fått så mycke gjort på en dag, då jag egentligen hade tänkt sova och vila. Jag har även tränat och de känns sjukt bra. På eftermiddagen kom Harry och hämtade upp mig så åkte vi till skäris och shoppade både vårjacka och vårskor till honom. Det blev en jätte fin jacka från Bomerang faktiskt och i och med de så kan jag passa på att tipsa er om att just nu samlar bomerang in alla gamla/för små plagg som man har liggande hemma och för varje sak så får man 10% på sin nästa vara man köper. Fem par strumpor ger alltså 50%. Hur bra är inte det? Hela min familj håller nu på att rota i sina garderober..

Ikväll är jag inte taggad alls, längre. Ser ni vädret? Jag som bara vill ha vår blir ledsen av att titta ut. Så därför har jag precis ätit jätte god middag och bäddat ner mig i min säng med båda mina katter, och senare kommer Harry hit och gör mig sällskap. Kanske tittar jag på Let's dance finalen. Vi får se helt enkelt.

Och förresten, ska ni stänga av all er el imorgon den där timmen? Jag tycker det är jätte larvig och blir bara irriterad. Vill man rädda vår jord eller vad syftet nu är så ska man väl göra någonting hela tiden istället för en timme någon gång ibland(?)

260209 - Torsdag

Sol torsdag, underbart! Idag har de inte ens varit speciellt kallt heller, känns som att våren är på g nu.

Jag vaknade hemma hos Harry och gjorde iordning mig ganska snabbt. Klockan 07.20 körde älsklingen mig, dogge och lena till stuvsta så att vi skulle hinna med vårt tåg som gick 35. Idrott första lektionen och jag måste väl säga att de gick sådär. Jag är inte taggad så tidigt på morgonen och de är bara jobbigt att ta sig dit. Men jag gick på den iallafall, till skillnad från förra veckan. Sen var det en halvtimmes matte lektion som gick både bra och fort, jag börjar hänga med där nu.

På vår lång lunch rast gick jag, Emily, Jullan, Malin & Alissa till en thai restaurang som hetter Yam Yam tror jag. Det var en stört god lunch buffé med glass till efterrätt. Sista lektionen var svenska och de gick bra de med, bara disskusion innom små grupper.

Fullt seriös lunch rast..

Imorgon är jag ju ledig så jag håller på att göra mig klar för att möta upp tjejerna i klassen om några timmar inne i stan och gå på restaurang och käka middag tillsammans. Efter det får vi se vad kvällen har att berjuda. Det är synd att man inte är 18..

240309 - Tisdag

Jag var ute och övningskörde med mamma i ca två timmar efter middagen. Jag är en ren naturbegåvning måste jag säga. Det var jävligt roligt och nu ska jag faktiskt satsa, jag ska ta körkort antingen på min födelsedag eller dagen efter!

Jag är ju som sagt "ledig" imorgon, eller vi har resurseftermiddag. Dessvärre hinner vi med geografi lektionen 11.40 men de är inte så jobbigt, jag tycker ju faktiskt att de är ganska kul. Efter det är killarna lediga men tjejerna i klassen ska på någon ANT (alkohol, narkotika, tobak) grej i aulan, fast alla ska hoppa över det. Jag måste hem och plugga.

Att somna frustrerad kan vara de värsta jag vet. Nu är de dock av en annan anledning än tidigare. Folk är såna idioter ibland, jag blir så arg, ledsen och besviken. Speciellt på dig måste jag säga, vem är du nu? Svin

Nu: Läsa min bok som jag började på för någon vecka sen - Saknad heter den

240309 - Tisdag

My sexy friend Carrhoe
Bild lånad av Mikaela Axberg


240309 - Tisdag

Okej jag måste avreagera mig! Jag är så fruktansvärt arg!

Johanskytteskolan har alltid varit min favorit skola. Alla lärare kanske inte har varit de bästa, maten var inte alltid den godaste, det var ganska mycket läxor och dagarna var ibland för långa - MEN eleverna/vännerna var de absolut bästa. Vi i våran årskurs hade en oslagbar sammanhållning och höll för de mesta ordning på skolan när vi blev äldst. Vi hade förmodligen inte de bästa betygen och vissa av oss brydde oss inte de minsta. Men vi var fortfarande inga misslyckade och äckliga ungar som förstörde för varandra, gjorde idiotiska saker och trodde alldeles för mycket. Vi höll oss till vårt och uppträdde som förebilder för många.

När vi slutade började det. Jag hörde det från min lillebror som då gick i sjuan och många andra. Årskurs 93 fuckade ur totalt och jag tycker de är så sjukt vidrigt hur man kan bete sig och vara som dom är. Ni går för i helvete i nian nu och är alldeles för små för att röka, snusa, knarka och alldeles för stora för att hota folk och slåss! Jag personligen tycker att det är stört pinsamt och undrar hur ni ska klara er resten av era liv. Ni förstår inte än att allt ni gör nu kommer tillbaka senare och förhoppningsvis göra allting svårare för er. Om ni ens lyckas ta er så långt!

Men det jag egentligen ville komma fram till; Jag har en nära vän vars mamma jobbar på skolan. Hon är en underbar människa och även en av de bästa lärarna. Det finns omöjligt någon som kan tycka annorlunda! Ändå råkar hon ut för något sånt här! Nämligen att några jävla skitungar (dom går defenitivt i js!) som ristat med nyckel, kniv eller vad fan som helst på hennes bil, utanför hennes hus! Två Hitler kors och skrivit hora. Hur fan tänker ni(?) Det är väl självklart att det kommer komma fram vilka det är som har gjort det!

Det är inte bara en bil att ersätta, de är även hot mot henne och resten av familjen då ni letat upp vart hon bor, tagit er dit och vandaliserat något som är hennes. En för jävla fin BMW! Alltså jag blev så arg när jag fick höra det här idag och jag lovar er att så fort de kommer fram så kommer jag (efter att ni betalat tillbaka varenda krona) spotta er i ansiktet och skratta! Jag hoppas att de blir en stor jävla polisanmälan och ni har tur om ni slipper psykiatrisk vård!

240209 - Tisdag

Alltså what's up med de här vädret? Ena sekunden är de strålande sol och blå himel, tio minuter senare är de snöstorm och man kan inte lämna huset(?) Jag börjar bli trött på det här, jag vill ha vår, tunna kläder och bruna ben! Idag krigade jag med min vårjacka på, trotts att jag höll på att frysa ihjäl! Inge mer vinter grejer i mina ögon!

Dagen gick fort även fast jag hade fyra lektioner. Idrotten var okej förutom att jag blir så jävla arg på människor som går in och satsar 110% på en jävla lektion och ska bli arg ifall man gör ett misstag, jag blir galen! (Jag, Häggi, Malin & Emily fick VG+ på vår egen ledda lektion). Vi hann även i tid till lektionen efter för första gången, med god marginal dessutom och det var bra jobbat kan jag säga. Företagsekonomi, lika segt som alltid. Ska jag tipsar er 93or och yngre som väljer linjer på gymnasiet nu så vill jag bara säga; VÄLJ INTE EKONOMI! Visst det är säkert bra att kunna, men de är de tråkigaste jag varit med om, och då är jag ändå en av dom som är intresserad!

Dagen slutade med ledarskaps redovisningar och de gick fan riktigt bra för mig, Mallan, Jullan & Alissa. Konstigt nog! Efter plugget mötte jag Carro (& Anna en snabbis) och åkte hem till henne. Vi umgicks, kollade tv, drack te, jag färgade hennes hår och slog stort rekord på quadra pop spelet på hennes mobil! 177600, mohaha!

Nu: PLUGGA! (Nästa vecka är kaooos!)

230309 - Måndag

Haha Ballar av stål är så jävla roligt! Kollar du inte redan så sätt på tven nu!
Åh va spårlöst var gulligt idag. Ett strandhus på Hawaii är ju inte fel de heller.

230309 - Måndag

Jag kan ju börja med att säga att de va jätte kul hemma hos Malin. Kändes till en början ganska konstigt med alla människor som jag aldrig umgås med nu för tiden. Men efter bara en liten stund var allt som förut, jag gillar dom allihopa hur mycke som helst och kvällen var himla lyckad! Ett stort plus för maten dessutom, hur gott som helst. Kvällen slutade hemma hos Sandra dit vi förflyttade oss vid ca tolv. För att vara exakt så var jag hemma lite innan fyra, härlig kväll!

Igår sov jag ungefär hela dagen förutom den lilla stund som jag och mamma var i skärholmen köpte nya strumbyxor, en tjocktröja till lillebror och jag köpte (för mina pengar jag jobbade ihop förra torsdagen!) två tröjor till min pojkvän, jag tyckte att han förtjänade det. Just för att han är den bästa som finns!

Idag vaknade jag tätt intill en varm pojkvän och fick lite smått panik för att jag hade försovit mig några minuter. Fixade mig klar på mindre än en halvtimme och sen kröp jag ner bredvid honom igen och hann precis somna när klockan ringde igen och jag blev tvungen att springa till bussen. Sällskap med Olivia, Knott och Frida som vanligt på måndagar.

Dagen har gått jätte fort och de känns jävligt underbart att jag är ledig onsdag & fredag! Allt känns så jävla bra just nu. Jag gjorde dessutom muntliga nationella i engelska idag tillsammans med Malin, Robin & Pontus, de gick bra! Och jag fick reda på vad jag fick på muntliga nationella i svenska, mvg kompis ! Överlycklig!

Grattis Daniel Bismut som fyller 18 år idag!

210309 - Lördag

För jag är knappast den enda som bär på ett sår från en kärleksaffär.
Och även jag kommer stolt att gå hel ur det här. För den som älskar,
lever hoppat alltid kvar. Trotts huggen i mitt hjärta, ska de läka där du
skar. För den som älskar, kommer kärleken på nyttt. En längtan
 kommer växa, när bitterheten flytt. För den som älskar.

210309 - Lördag

Idag har jag och Harry varit tillsammans exakt 23 månader,
bara en kvar till två hela år. Jag är så kär i dig!

Jag har suttit vid datan iprincip hela dagen. Laddat ner musik, fixat bloggar, chattat, kollat bilder osv. Men de har varit väldigt skönt och nu håller jag på att ladda inför ikväll. Snart kommer nämligen Jullan hit och då ska vi fixa oss för att sen ta en promenad bort till Malins place! Vi har blivit bjudna till henne på 18års kalas och de ska bli jätte roligt faktiskt.

Efter det har pojkvännen förmodligen hunnit hem från karlstad där han är och kollar på hockey slutspel med Ludde. Och då hämtar han upp mig och sen åker vi hem till mig och myser hela natten. Kan inte få nog! Ser ni föresten vilket väder vi haft de sensate dagarna? Sol sol sol och det är tortt på gatorna! Jag är så glad, snart är de sommar!

Hahah jag och Harrys pappa klippte älsklingens hår igår!

210309 - Lördag

I need a house, I need a room, I need a bed to sleep in.
I need a coffee and a kitchen sink.
I need a friend, I need a love, I need someone who'll miss me.
When I get home - Don't wanna be all alone


200309 - Fredag

Jag blev hemma från skolan idag. Sov jätte dåligt inatt och jag mådde illa när jag vaknade. Så jag tog en dusch och sen gick jag och la mig igen. Har legat i soffan hela dagen och haft sex and the city maraton. Nu känner jag mig väl lite piggare och jag ser fram emot kvällen med pojkvän. SOM HAR TAGIT KÖRKORT! Jag är sjukt stolt över honom, Grattis älskling!

190309 - Torsdag

Jag höll de där talet idag. Jag var hur jävla nervös som helst. Efter retorik kursen så är de inte alls jobbigt att prata inför en stor grupp, så som hela klassen. Men när de kommer till att stå i ett tomt klassrum med 5 personer framför sig (som man dessutom inte "känner" speciellt bra) och som bara tittar på mig, så blev de lite panik. Men jag fixade de iallafall och de kändes jävligt bra.

Åkte och köpte convers skor med mamma efter skolan och konstigt nog så har min fötter förmodligen krympt igen, nu storlek 36! Sen blev de lite stressigt igen och jag var tvungen att slänga i mig en macka, byta om och sen springa till bussen. Jag mötte Julia i mariatorget och sen blev de en promenad till bellmansgatan där vi skulle hjälpa till att jobba. Lättförtjänta pengar måste jag säga och vi hade förjävla roligt innan vi blev trötta.

Nu ligger jag i sängen med en kopp te och har precis tittat på lyxfällan.
Godnatt på er!

180309 - Onsdag

Sitter här i soffan, är ensam hemma, Carro gick just.

Idag har varit en super bra dag! Solen sken när jag vaknade i sängen med pojkvän bredvid. En bättre start på dagen går ej att få! Dessutom började jag 11.40 och slutade 14.00 vilket gjorde mig ännu gladare. Skoldagen kändes dock väldigt onödig med tanke på att vi hade vikare i både geografi och natur. Men allt för närvaro nu för tiden.

I telefonplan blev jag hämtad av lilla mamma som är ledig varje onsdag och när jag kom hem hjälpte jag henne att röja undan lite i vår hall. För imorgon kommer nämligen en människa hit som ska bygga om där. De kommer bli sjukt snyggt!

Sen fick jag en sån där impuls grej igen, jag var trött på mitt stackars hår och de såg så livlöst ut så jag rakade av hela skiten.. Just nu ångrar jag det väl lite gran och funderar mest på vad Harry ska tycke om det.. Ångest. Haha jag skojar, jag har så jävla tråkigt, jag gjorde slingor och nu är färgen perfekt, jag är sjukt nöjd. Tack Carro för att du hjälpte mig. Innan de hade vi cyklat till fruängen och solat. De har varit en jätte mysig dag!

Nu sitter jag och pratar i telefon med Jullan och snart hoppas jag på att någon i familjen kommer hem. Simon tränar och Mamma + Pappa är på hockey, Aik-Leksand. Inatt sover jag dessutom själv, synd för jag saknar min baby och skulle vilja pussa honom just precis nu. Fan vad jag längtar till sommaren!

Imorgon håller jag mitt muntliga nationella tal i svenska.

150309 - Söndag

Grattis till mina kusiner Emelie & Johanna Westberg
och även resten av Skuru IK som vann Junior SM idag!

150309 - Söndag

Alla middagsgäster

Alissa, Amanda, Michaela, Mikaela, Julia, Jag, Jennifer
Frida, Therese, Nina, Sissi, Louise, Felicia & Tess

150309 - Söndag

Ledsen att jag inte skrivit på länge. Men de har varit en hel galen vecka med massa plugg och annat skit som skulle hinnas med. Jag försökte verkligen plugga till företagsekonomi provet i början, men jag gav upp på vägen då jag förstod att jag inte skulle klara det. Men jag gick till provet iallafall för att få närvaro, sen får vi se hur det går!

I fredags kväll gick jag på bio med pojkvän, vi hade fått två gratis biljetter av en vän till min familj som jobbar med film. Män som hatar kvinnor. Och fy i helvete vad bra den var. Lätt den bästa svenska film jag någonsin sett. Jag hade inga förväntningar alls och har heller inte läst boken, men jävlar vad nöjd jag var när vi gick därifrån! Längtar tills de andra två böckerna kommer ut på serie, dom ska ju ej bli långfilmer.

Igår, lördag, var de dags för Therese och Mikaelas 18 snart 80 party. De var grymt kan jag säga! Började med en middag för alla oss tjejer och det var hur gott som helst. Varmrätt, present öppning, sång och efterrätt. Vid 21-22 kom resten av gänget (ca 70 pers sådär) och det blev en galen kväll! Tyvärr måste jag säga att efter ett vilt dansande i flera timmar så blev jag trampad på x antal gånger och de har lett till att min ena fot är blå, svullen och öm som in i helvete! Jag har även skavsår från mina pumps jag ej använt på över ett år, både ovanpå och under foten! Dessutom har jag märkliga blåmärken på låren och träningsvärk i vaderna. Men inte nog med det, jag har ett snyggt brännmärke på axeln som svider massvis och ser ut som ett sugmärke! (Det fick jag innan festandet, hemma hos Tess av hennes locktång..)

Jag kan ju summera allting till att helgen har varit oslagbar och helt spårad. Tack Mickan & Tez för en skit kul kväll och alla andra som gjorde den till vad den blev. Nu är jag ännu mer sugen på min födelsedag! (Jag håller ju på att planera min maskerad jag ska ha första helgen efter sommarlovet, inbjudningar skickas ut någon gång innan lovet börjar!)

110309 - Onsdag

Halva veckan har gått och ännu än gång säger jag er att onsdagar är världens skönaste dag. Jag sov ju hos pojkvän så mamma hämtade mig imorse och vi åkte till sats. Tränade ett tag och sen blev de stressigt till skolan. Geografi grejen vi hade första lektionen gick bra för mig och Alissa, skönt att ha det avklarat. Nu är det bara att sikta in sig på företagskonomi provet på fredag och även att skriva klart svenska nationella talet. Men de fixar jag nog.

Snart kommer Harry hit och ska vara med mig hela kvällen. Han har ingen träning och kan därför lägga all sin tid på mig. Middag med min familj, mycke plugg och mys. Känns som en härlig kväll.

Hahaha visst är låten i inlägget innan världens bästa!?

110309 - Onsdag




People take a bow, show me that you love me - I'm I'm the queen
Everybody take a bow, cuz I'm the one and only - I'm I'm I'm I'm I'm the queen!

100309 - Tisdag

Underbar dag måste jag säga. Idrott, företagsekonomi & matte. Slutade fem över tolv och då bar det in mot staden med älsklingarna från klassen (minus Julia som var hemma idag). Vi gick direkt till John Chris cafée och beställde mat, jag, häggi, Malin, Alissa & Emily. Det var en mysig stund som sedan avslutades med ett besök på porrbutiken Blue Star. Jag åkte hem ensam eftersom att alla de andra bor åt fel håll och i telefonplan blev jag hämtade av mamma.

Vi tog en sväng förbi skärholmen för att mamma ville köpa en ny jacka. Hon hittade en, och det gjorde jag med! Jag fyndade även tre nya par strumpbyxor, en mascara, ett puder och en tröja. Mamma bestämde sig även för att låta mig färga hennes hår så vi fick med oss de hem också. Satte igång på direkten och nu är hon super nöjd. Kanske ska börja extra knäcka som frisör, de är ju skit kul!

Nu har jag ätit middag och ska strax göra mig klar för en promenad hem till älskling. Där ska jag sova och mysa hela kvällen. Mamma ska hämta mig imorgon bitti och så ska vi åka och träna innan jag börjar klockan 11.40. Åh vad jag är glad idag! Puss på er ♦


090309 - Måndag

I'm not the girl I use to be. Open my eyes and I begin to see.
This is my game, I'm in control. Proud of my name, I can defend my soul.

It's my life and I do what I feel's right. Tell the boys that it's my life.
It's my life, my decision. I want you with provision. It's my life when you hold me tight.
 

090309 - Måndag

Första skoldagen avklarad och jag känner mig glad. På något sätt känns allting bra för tillfället och jag tycker inte att någonting är jobbigt längre. Möjligtvis att gå upp på morgonen men det är ju ett måste som varje människa slåss med varje morgon. Och det finns nog inget jag kan göra för att bli piggare den tiden på dygnet, hur tidigt jag än går och lägger mig så vill jag alltid ligga kvar när klockan ringer.

Åkte med Olivia & Knott som varje måndag morgon, skönt med sällskap faktiskt. I slussen möts vi dessutom alltid av Frida & Linn, åker tillsammans därifrån mot vårt älskade SFG. Första lektionen var företagsekonomi och jävlar vad jag är trött på det ämnet. Vi har de minst tre gånger i veckan och mer än två timmar varje gång. Jag håller på att få krupp helt ärligt, jag mår illa när jag tänker på tiden jag måste sitta där på en stol och lyssna! Varför i helvete valde jag ekonomi? Jag är inte intresserad någonstans, verkligen inte. Iofs är det bra att kunna, men jag bryr mig inte ett dugg. Företagsekonomi och matte är dom ämnena jag känner att jag ligger jävligt risigt till i. Lyckas jag inte på provet nu på fredag och matten nästa tisdag så är det nog kört för min del.

Hemresan blev tillsammans med Jullan som skulle förbi Lindblom och lämna pengar till middagen som dom bjuder på nu på lördag innan festen. Och i telefonplan mötte vi även Rikard Jernström. Behövde alltså inte åka ensam varken till eller från skolan idag. Ikväll är det plugga som gäller för mig. Plugga på i princip alla ämnen! Geografi till på onsdag, Fe prov på fredag, Svenska nationella talet ska vara klart och inskickat senast söndag, Matte prov nästa tisdag och utöver de ska jag även skriva en Idrotts reflektion så fort som möjligt! Önska mig lycka till.

Challe & Charlie fyller 18år idag, Grattis!

080309 - Söndag

Jag är hemma från viksjö och har precis ätit middag med hela familjen. Nu ligger jag i sängen med datan i knät och tittar på one tree hill. Är det inte världens bästa serie? Jag är stört trött och snart kommer pojkvän. Ha en mysig kväll och imorgon är det skola igen!

080309 - Söndag


080309 - Söndag

Internationella kvinnodagen idag, visste ni det? Vad betyder det egentligen? Hur som helst så fyller min bästa kompis från låg, mellan & en del av högstadiet 18 år idag. Malin Mattsson. Men hon är inte den enda, David Zivanic min älskade klasskompis från sjuan till nian och även han en väldigt nära vän fyller också 18 år idag! Grattis till er båda två och hoppas att ni får en underbar födelsedag.

Natt fikan igår var super mysig. Först virrade vi bort oss lite där på östermalm, det är inte riktigt mina kvarter. Men till slut kom vi fram och slog oss ner vid ett bord utomhus. Det var inte de minsta kallt eftersom att dom ställer ut stora värme lampor och filtar. Vi drack dessutom ingen varm dryck utan den fick bli en varsin nypressad apelsin juice och en choklad bit. Vi satt där ett bra tag och bara pratade och efter det tog vi tunnelbanan hem till Julia i bredäng och jag sov kvar, somnade vid halv tre.

Mamma kom nyss och hämtade mig för att jag ska hinna duscha osv innan jag ska iväg på Simons match, i viksjö. Kanske ska jag ta och ringa Challe & Johanna och be dom komma och göra mig sällskap, huhu! Nej nu måste jag skynda mig, duschen som gäller! (Åh ikväll ska jag träffa min prins, äntligen!)


070309 - Lördag

Ändrade planer.
Jag åker in till stan nu med bästa vän och tar en nattfika.

070309 - Lördag

Här sitter jag i min ensamhet och tittar på melodifestivalen. Alla mina trogna vänner var för trötta för att hitta på något och jag ska väl inte ljuga och säga att jag inte är det. Men jag hade ändå velat göra någonting för att tänka på annat. Fast jag sitter rätt bra här i soffan med kuddar runt omkring mig, tortilla chips och päron soda. Samtidigt som jag som sagt tittar på andra chansen av melodifestivalen. Just nu är det Caroline af Ugglas och det här är de västa jag hört i hela mitt liv. Ser ut som en nerknarkad kärring!

Mamma och pappa är på bio och restaurang, Simon är iofs på sitt rum men de märker jag inte av så de känns som att jag är ensam hemma. Och idag är det Harrys tur att vara på 18års fest, så honom kommer jag ej träffa idag heller. Lite segt att vi träffas så sällan nu för tiden. Men å andra sidan är väl det bra, för vi bråkar aldrig och allting är perfekt när vi väl ses.

Nu: vila

070309 - Lördag

Jag är sjäv chockad över att jag tagit mig upp redan den här tiden på morgonen en lördag. Men faktum är at igår blev katafuckingstrof. Allting börjar med att killen som vi skulle få vårt vin av i princip går under jorden och vägrar svara i sin jävla telefon. Vilket gör både mig, Julia & Emily skit sura eftersom det var vi som skulle dela på det. Tess som är hemma hos mig försöker hjälpa oss och alla ringde folk som vi trodde kunde ha någon form av dricka och samtidigt bo relativt nära. Tillslut när vi nästan var påväg att ge upp lyckas vi hitta en vodka för 300spän, förjävla dyrt(!), men vi hade inget val. Så när Malin, Issa & Emma också kommit hem till mig, gjorde vi oss klara för att gå igen.

Vi fick den där jävla vodkan och runt fem över tio var vi framme i gulmarsplan. Vi möttes i dörren av Challes pappa Björn som var helt sjukt glad och trevlig. Festen var högst upp i ett as fint kontor (på nionde våningen för att vara exakt) med värsta stora balkongerna och stora glasrutor överallt. Med massa trevliga människor och bra musik fortsatte kvällen ända fram till klockan kvart över ett. Då jag satt i en taxi med en medvetslös Julia i baksätet.. Hur det gick så långt behöver jag inte gå in på. Men det var kul så länge de varade om man säger så!

Nu: har jag precis ätit frukost och ska lägga mig på sängen igen för att försöka komma på något kul att göra ikväll. Vet ni något så kan ni ju höra av er, jag är öppen för förslag.


060309 - Fredag

Och så har förberedelserna inför ikväll börjat! Jag tror och hoppas att det kommer bli grymt med massa mysiga människor. Runt sju-halv åtta kommer Malin, Issa, Emma, Emily, Tess, Sissi, Linn & Jullan hit med ett leende på läpparna och börjar festandet lite smått sådär och vid kvart i tio någon gång tar vi bussen mot gulmarsplan och försöker leta oss fram till lokalen där vi kommer befinna oss hela kvällen lång! För min del blir outfiten den nya blå klänningen från Nelly! Kameran hänger självklart med som alla andra helger men oftast så har vi fullt upp och hinner inte med några foton. Men ikväll ska jag faktiskt anstränga mig.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och se till så att allting är på plats! Lovar att de kommer sluta med stress, som alltid. Så jag vill börja i tid idag. Håret och sminket väntar jag med tills Tess kommer, vi skulle göra det tillsammans bestämde vi. Ha en trevlig kväll allesammans!

Jag fick förresten VG på min engelska uppsats och även på den muntliga delen.
Och ett MVG på mitt geografi arbete!! Gladare än gladast kan jag säga.

050309 - Torsdag

Jag skulle ju visa er mina andra klänningar idag, men min kamera vill fortfarande inte fungera. Även fast jag laddat den hela natten! Det är dags att köpa en ny tror jag.. Men jag tog bilderna på klänningarna från StyleByStars istället så får ni iallafall se vilka det är, och så fort kameran vaknar igen så ska jag visa hur dom sitter på mig. Men just nu får ni nöja er med de här. (Modellen är förövrigt Alissas kusin, coolt!)

 

050309 - Torsdag

Hemma!

Även denna dag gick fort med bara två lektioner på schemat. Lunchen blev som jag tordde, på Noco. Tillsammans med Alissa, Malin, Sissi & Linn. Resten av gänget så som Häggi, Emily, Tess & Julia var sjuka. Det har varit väldigt stressigt idag. Alla skulle fixa dricka till imorgon då det är Challes lokalfest som gäller och även presenter hit och dit. Jag hade dessutom inga pengar men snälla Daniel lånade mig en femhundrig! som jag på något sätt ska lyckas ge tillbaka imorgon, hatar att vara skyldig till folk.

Jag åkte iallafall till centralen med Malin efter vi slutat och drog till en "rolig" affär för att kolla lite grejer och sådär. Hittade lite smått och gott kan jag väl avslöja och efter det åkte jag hem medan Malin skulle kolla vidare. Jag tajmade mamma precis när jag kom till telefonplan och fick därför skjuts hem. Åkte med henne och köpte lite blommor (hon och pappa ska bort ikväll) och sen till konsum där vi köpte mat till mig, Simon & Harry - tacos såklart!

Nu ska jag snart gå upp och börja hacka grönsaker och om någon timme kommer älsklingen hit. Det blir förmodligen en väldigt mysig kväll. Och imorgon är det fredag!

050309 - Torsdag

Jag försov mig. Har aldrig glömt ställa alarm förut med jag antar att jag var så trött igår, glömde helt bort det och vaknade därför vid tjugo över sju då jag hörde mamma på övervåning. Tittade på klockan och såg att bussen för att komma i tid gick om tre minuter. Jag pratade med mamma och hon sa att det bara är onödigt att stressa så jag gick och la mig igen. Sov till åtta någon gång och var klar 45 minuter senare. Tog bussen som gick kvar över nio och nu sitter jag här i skolan och väntar på att min klass ska sluta..
 
Om 10 minuter börjar matten
och vi ska då få tillbaka våra prov som vi gjorde i tisdags. Vi vet iofs redan att det bara var ca 3 stycken som fick godkänt eftersom att vi hade lektion med samma lärare igår och han berättade det. Alla i vår klass är sämst på matte! Efter den här halvtimmes lektionen är de håltimme som vanligt och då blir de förmodligen café noco med alla vanliga. Puss på er och ha en bra dag! Jag saknar Harry

040209 - Onsdag

Jag har totalt glömt att berätta om mina tre nya klänningar som kom hem till mig igår och idag. En från Nelly & två från Stylebystars. Jag är så glad, dom är jätte fina och sitter perfekt! Jag hann bara ta bild på den från Nelly innan kameran dog. Så jag kanske visar dom andra imorgon istället om ni har tur.

 

Nu: Sova, så godnatt!

040309 - Onsdag

Har bytt lite färger på min blogg och tagit bort mitt namn och de övriga där högst upp. Kände att det var dags för en förändrig igen. Och nu tänkte jag faktiskt fixa till Alina & Felizias blogg lite gran, kanske ger mig på Jullans också som jag lovat så länge. Jag har inget annat att göra riktigt. Harry har åkt till Karlstad(?) och spelar match mot färjestad, kommer hem inatt vilket lämnar mig till att sova ensam. Men jag har ju gjort det förut, bara det att jag är inne i en period då jag behöver närhet hela tiden. Så de känns väl lite sisådär..

På tven framför mig rullar Efterlyst. Jag är helt inne i det faktiskt. Fallet om Carolin Stenvall, det är sjukt! Hur fan kan en tre barnspappa flippa ur på de sättet och bara få för sig att skjuta en ung kvinna? Han måste ju vara sjuk, jag får inte ihop det annars! Och det känns inte som att det är första gången han gör något sådant med tanke på hur han planerat allt osv. Jag är helt tagen. Häng ut fanskapet på ett torg eller något liknande så att alla som vill kan gå förbi och spotta på honom. Mer än rätt! Fy fan..


040309 - Onsdag

Jag vet att jag alltid säger det men märker ni hur fort tiden går? Det har redan gått nästan en hel vecka sen det var lov! Därmed är de alltså snart bara fyra veckor kvar till påsklovet och bara ca 14 till sommarlovet!

Igår kväll sov jag hos pojkvän. Jätte mysigt och vi kollade på film med hans familj hela kvällen. Imorse började jag dessutom 11.40 och jag njuter för fullt varje gång det är Harry som blir tvungen att lämna sängen innan mig. Jag sov till ca tio, tog sen en dusch, klädde på mig, fixade håret och sminkade mig. När jag var klar så var det 20 minuter kvar tills bussen gick så jag bäddade sängen, la kuddarna fint i sofforna, fixade på diskbänken och köksbordet osv. Kände mig som en riktigt hemma fru.

Skolan gick bra, jag har ju bara två lektioner på onsdagar, skönaste dagen! Geografi & Naturkunskap. Vi fick tillbaka de senaste arbetet vi gjorde om djur, jag skrev om fjällräven. Och kan ni gissa vad jag fick? MVG, jag är helt överlycklig. Jag måste vara ett levande bevis på att allt är möjligt. Jag är säker på att ingen kunde tro det här om mig när jag gick i högstadiet och sket i allt. Hur som helst så är jag stolt, och även över Julia som fick G på matteprovet vi hade igår! Det var du värd älskling.

030309 - Tisdag

Hemma från skolan.

Jag ligger i min säng och har ont i magen, jag är förmodligen skit hungrig men det känner jag inte, bara att det gör ont. Så jag ska alldeles snart gå upp och hämta lite yoggi när men städerska är klar. Hon kom vid nio i morse och håller fortfarande på. Jag förstår verkligen inte hur man orkar men jag är väldigt tacksam att det finns folk som jobbar så, för det kan nog vara en av de bättre sakerna i livet att komma hem när allting blänker och luktar stört gott!

När jag skrev igår så glömde jag att säga en sak. Utan min och Fridas vetskap så har resten av våra familjer planerat en resa till franska rivieran! St fucking tropez! och trott att dom skulle kunna hålla det hemligt för oss. Vi ser ju hur bra det gick.. Så nu har vi diskuterat och kommit fram till (nästan 100% säkert) att vi ska hänga med! Familjerna åker direkt från Göteborg eftersom att dom är där på Gothia Cup innan så jag och Frajd ska ta tåget ner och möta upp dom. Förstår ni hur rolig sommar jag kommer ha? Kan den inte bara komma nu nu nu! Det är ca 15 veckor till sommarlov.

Grekland med älskling
Franska rivieran med Frida + familj (Frida är iofs familj)
Spanien, magaluf med alla vänner
och självklart massa mysiga ställen i Sverige! Bland annat
dalarö, tylösand, nåttarö. Hur ska jag hinna med allt!? Stackars mig..

020309 - Måndag

Jävla fucking kuk fitt matte säger jag bara..
och mitt busskort är borta! Där i ligger även mitt matkort och sats kort..FAN!

020309 - Måndag

Väl hemma från fjällen blev det massa mys med boyfriend som befann sig här när vi kom. Sedan har det också blivit en väldig massa innebandy, det är så jävla kul och jag saknar verkligen att spela själv. Det var hur som helst någon cup i Solna hallen som lillebror spelade och det gick väl sådär. Lite blandade lag faktiskt, så någon förlust, någon vinst och någon oavgjord. Alina var där med några vänner så jag hade trevligt sällskap på läktaren.

I lördags var det födelsedags middag för Michaela Åkerblom som fyllde 18år efter tolvslaget! Jag hade krigat för att köpa present från mig och Julia men typiskt nog blev de panik bråttom till bussen så jag glömde det hemma! Men som tur är bor hon nära så jag ska springa över med det när hon har tid! Kvällen var iallafall jätte trevlig och maten var suverän! Måste också till lägga att hennes pappas kontor (där vi va) var så jävla snyggt!

Efter middagen då klockan blivit ca 23.00 så åkte vi (de flesta av oss) hem till Linnea på medborgarplatsen. Det blev en jätte kul kväll med mycke trevliga människor från framförallt sfg såklart! Vid halv fyra åkte jag och Julia mot gulmarsplan där världens bästa pappa stod och väntade med bilen! Det var så jävla skönt måste jag säga. Kröp ner i sängen på en gång och igår (söndag) sov jag exakt hela dagen! Jag rörde mig en gång och det var när pappa serverade lunch. Harry kom på kvällen och gosade, så synd om mig var det iallafall inte.

Slänger in fyra bilder som jag tydligen tog i fredags, snyggt!
(spana framförallt in pigga Häggi på sista bilden..)
   

020309 - Måndag

Jag började faktiskt på ett inlägg igår (eller förrgår) men stannade halvvägs och kom på att jag inte skrev för min egen skull, jag orkade inte egentligen, så jag tog bort det! Men nu känner jag mig faktiskt illa tvungen när jag till och med blir trakaserad på sms pga att jag inte bloggar! Vart är världen påväg!?

Lovet har gått alldeles för fort och jag känner inte att jag hunnit med allt jag skulle velat. Men jag har ändå lyckats haft jävligt roligt måste jag säga. Fjällen med Alissa och Julia var katafuckingstrof! Vi hade jävligt kul och jag skrattade åt mycket, men jag ska fan ha en stor klapp på axeln att jag inte bröt ihop någon gång. Alissa ansträngde sig ordentligt i backen och jag är stolt över min lilla kämpare, däremot kan jag ej säga samma sak om Julia..

Jag och mamma drog med dom ut på långfärds skidor sista dagen och det gick väl sådär i början, det var uppför hela tiden vilket är jävligt jobbigt. I nedförsbacken var Alissa en hjälte! Kastade sig ut och tyckte att det var mycke roligare än slalom. Men så Julia.. börjar med att ta 20 minuter på sig att komma upp från första vurpan. Jag höll på att få panik kan jag säga när jag fick springa upp för hela backen jag kämpat mig ner för och hjälpa henne! Ännu ett utbrott fick hon påväg tillbaka, då knäpper hon av sig skidorna, sätter sig ner i snön, börjar gråta, ringer sin mamma och skriker att hon inte orkar med. Måste jag till lägga att detta hände mitt ute i skogen? Det kan inte komma någon taxi att hämta en där, man måste åka! Det började dessutom bli mörkt..

Jag fick stanna ett tag och mata min vän med kexchoklad, ge henne vatten och muta henne med ciggen jag hade hemma i huset. Då gick det, ett tag till iallafall. Jag kan ju avrunda denna story med att säga att min mamma (som åkte vasaloppen igår!) åker 1 mil på ca en timma. Vi, åkte 7 km på fem..! Då förstår ni säkert vilket elende jag utsatte mig själv för! Lyckligtvis kom vi hem ordentligt och gladde oss åt vilket ordentligt jävla träningspass det var!

RSS 2.0
Test