300109 - Fredag

Farmor kommer på middag ikväll, vi ska kolla let's dance och prata.
Jag hann ju inte träffa henne när hon fyllde år i onsdags. Jätte mysigt! Haha

Jag ändrade lite färger i designen sådär, skönt!

300109 - Fredag

Sitter och bläddrar igenom några inlägg i tre av mina gamla bloggar,
de är kul när jag inte har något att göra. Frågan är om jag ska göra en ny igen.

http://sofiesdiary.blogg.se/
http://sofieannalundin.blogg.se/
http://soflajsa.blogg.se/

Dom andra har jag dessvärre tagit bort, hade varit kul att läsa inlägg från
2006, det var då jag började blogga. FAN att jag raderade den..

300109 - Fredag

Jag är ganska flexibel när de handlar om musik. Jag lyssnar på de mesta och tycker allt är bra, från svensk hiphop + "fjortismusik" till värsta neger dunket. Däremot har jag aldrig i hela mitt liv tyckt om rock på något sätt alls, det har inte funnits med på min världskarta, jag hatar det! Eller gör jag det? Jag satt med Harry och laddade ner låtar till hans ipod och jag fastnade för varenda en, så nu går även jag runt och lyssnar på the offspring och good charlotte påväg till och från skolan. De kunde jag aldrig tro, men texterna är faktiskt riktigt bra!

Julia sov ju här inatt (eller jag kan inte riktigt påstå att vi sov), de va stört mysigt. Vi drack te och tittade på tv med min lillebror. Fixade iordning oss för natten och la oss i min mamma och pappas säng. Där pratade vi och tittade på en film som jag laddat ner, Wild Child, så jävla bra! Efter de var vi inte trötta så vi låg och pratade ett bra tag till. Ändå kom vi iväg i tid imorse. (Provet på företagsekonomin gick väl sådär, kan säkert nå ett G iallafall)

Jag sket i sista lektionen, geografi. Kände att det var skönare att gå hem,
de går ju ändå så bra i skolan just nu. Något kan jag väl få unna mig själv!

290109 - Torsdag

Jag mår illa och har ont sen igår. Skolan är inte ritkigt något jag ser fram emot imorgon. Även fast mitt utvecklingssamtal gick jätte bra, trappat upp mig rejält sa han. Bra betyg och ingen frånvaro alls, känner mig duktig!

Julia kommer hit snart och sover kvar. Mamma och pappa har åkt till fjällen med Fridas föräldrar, så därför har jag just lagat mat till mig och lillebror. Tittar på Las Vegas nu och har ont i magen, är de något annat bra på tv ikväll?

290109 - Torsdag

Nu åker jag på utvecklingssamtal, önska mig lycka till!

280109 - Onsdag

Fick en kommentar: Era panka stackare!
Jag vet inte riktigt vad denna person relaterar till när den säger så.
Kan helt enkelt bara dra ett sträck och säga att du har ingen aning
om vad du pratar om. Och det har inte jag heller för den delen.
De känns bara onödigt att skriva sånna kommentarer eftersom att
både du och jag vet att dom inte kommer publiceras. Kram!


Ligger i sängen och väntar på Harry som står i duschen. Har varit på bio och sett bröllopsduellen, verkligen en Sofie film. Vet inte om älsklingen uppskattade den lika mycket. Hann precis hem till "Made in Sweden" som har blivit ett av mina favorit program, as coolt! Och mitt läkarbesök idag gick bra, blev ganska chockad, men skönt att ha det över. Ska dit igen om någon månad och fortsätta på de jag började med idag. Jag har ont!

Ledig imorgon, endast utvecklingssamtal 12.15 (sovmorgon).

Jag hade även en kommentar från anonym som frågade när vi skulle till kungsberget och dit åker vi den fredag den 13 februari (upptäckte faktiskt nu vilken dag de va, fårgan är ju då vem kommer göra sig illa? Otursdagen och allt, fast jag lär ju knappast vara drabbat av något sånt, jag föddes på fredag den 13!), Men hur som helst, jag antar att du också ska dit med tanke på att du frågar? Och även en kommentar från Carro där hon argt påminnde mig om att jag faktiskt träffade henne också samma dag som jag skrev om Julle och Malin. Förlåt älskis!

270109 - Tisdag

Och så var jag glad igen! Har bokat kungsberget resan nu och pratat med ett par stycken som också ska dit. De kommer bli jätte roligt! Dessutom har jag något att se fram emot, de är ju inte speciellt långt kvar.

Jag har legat i sängen exakt hela dagen, både ensam och med pojkvän. Underbar dag faktiskt! Och de bästa är att jag har skönaste dagen imorgon. Börjar tolv och slutar två, naturkunskap & geografi.

Nu ser jag att mitt gossipgirl avsnitt precis laddat färdigt så jag ska kolla på det och sen sova. Puss och godnatt på er, jag skriver mer imorgon om jag har tid. Ska nämligen på bio, något tips på film? Och sen fyller farmor 62 så jag ska hinna gratta henne på något sätt!


270109 - Tisdag

Den där glad perioden jag skrev om igår tog slut idag. De är konstigt hur mitt humör kan ändras så fort på så kort tid. Fast jag vet ju vad det beror på, och tyvärr kan jag inte göra något åt det. Idag var jag hemma från skolan, jag åkte till idrotten men vände hem efteråt. Träffade Julle på ditvägen och my ex best friend Malin påväg hem. De var kul att se dom båda två.

Sängen har varit ritkigt skön idag, jag behövde förmodligen en lugn dag för mig själv. Har mycket att tänka på. Blev iofs jätte glad när jag fick höra att vi ska åka till kungsberget den 13 februari. Jag älskar ju att åka skidor! Ska faktiskt gå in på sidan och boka mig en plats nu på en gång.

260109 - Måndag

Jag sitter och gapar. Jag tittar väldigt mycket på tv men jag måste säga att jag starkt funderar på att trappa ner. Vad är det för program som de på redaktionerna hittar på nu bara för att göra något! Den arga snickaren? Jag menar, vad är de för skillnad på Bygglov & Från koja till slott(?)  förutom att snickaren ska vara arg? Det måste vara de sjukaste jag hört. För att sen inte nämna "Sverigest sämsta bilförare", jag skrattar när jag ser reklamen! Vem sitter med stor typ simglasögon i en bil och bara skriker rakt ut? Det är så sjukt jävla larvigt så jag nästan blir arg, de är inte ens kul att titta på!

Men nu var de inte de jag skulle komma fram till utan de va så att jag och mamma satt och kollade på Advokaterna. Något nytt som börjat. De lät iallafall som ett vettigt proram och de kan framför allt vara spännande då jag är intresserad av brott och sånt. Men däremot tycker jag att det är fel (ni får gärna säga vad ni tycker för jag vet att jag är ganska ensam om det här) att någon som begått ett brott ska få tillgång till en advokat som ska försvara en. Jag tänker såhär, stackars kvinna/man som måste ta fram argument för att hjälpa personen att få ett lindrigare straff (om den nu erkänner) eller helt enkelt få den oskyldigförklarad. Jag är kanske lite grov när jag säger de men jag tycker absolut att vi ska införa dödstraff. Det är inte konstigt alls! Mördare en människa någon annan så är de inte mer än rätt att den personen också ska avlida. Jag tror inte på psykiatrisk vård eller något liknande.

Hur vet man då säkert att människan inte är oskyldig? Ja de är väl de som är de svåraste och jag har faktiskt inga bra argument för hur man ska kunna bevisa att någon är oskyldig. Fast jag tror strakt på att ifall man skulle införa dödstraff så kommer många bli skrämda och därmed får vi mindre kriminalitet i Sverige. Men skulle man införa det och sedan upptäcka att människan faktiskt var oskyldig så är de ju ett stort misstag av samhället och jag tror det är mycke därför de inte finns här. Man kan ju såklart aldrig vara 100% säker och de är synd!

En advokat på programet sa "Även om man har våldtagit ett barn så har man ju rätt till någon som försvarar en!" Jag säger hell no! Tycker ni ärligt talat att en våldtäckts man eller mördare har rätt till en person som ska hjälpa dem? Varför då isåfall? Jag förstår inte det..

260109 - Måndag

Tittar på "bonde söker fru - bröllopet" just nu med mamma. Så himla gulligt!
Mamma gråter och jag längtar så mycket efter att jag ska gifta mig! Tänk känslan,
att sätta på sig den där fina klänningen som man valt ut, massa folk, god mat,
och personen man vill dela resten av sitt liv med. För att inte prata om den stora
ringen jag ska ha! Gahh jag blir alldeles sprallig! Ge mig 10 år till fort som fan!

260109 - Måndag

Jag höll på att göra en jätte gullig film på mig och Jullan, med massa bilder på oss och en söt låt. Men de tar ett tag att ladda upp den och undertiden så tittade jag på filmer som jag spelade in i sommras med min gamla mobil. På midsommar när vi var på dalarö, jag, Harry, Simon & Micke! Haha lätt att vi ska dit i sommar igen, med Carro också såklart!

 
Harry i ett tappert försök att göra Simon nöjd, samtidigt som
han absolut inte vill att dom här filmerna ska in på min blogg!

 

260109 - Måndag

Bloggtorka! För tionde gången ungefär. Bli inte förvånade om jag helt plötsligt tagit bort bloggen, då finns det säkert någon ny någonstans! (Kanske något jag redan börjat på? Den som lever får se) Måndag igen, helgen har varit kul. Fredagen mys med älskling. Lördagen fest hos Micke och mer om den kvällen behöver jag väl inte säga. Skämde ut mig rejält! Men sånt är livet, alla tar vi snesteg ibland vilket i de här fallet innebar lite alldeles för mycket dricka till fröken Lundin,  men de var kul ändå! Slutade hemma i mitt andra hem med min prins bredvid. Söndag innebandy match i tomtberga hallen. Älvsjö vann igen, såklart. Vad Micke fick i 18års present? Jo de ska jag berätta för er; ett sexspel, en porrfilm och en lösfitta! Jappjapp så är det, man fyller bara 18 år en gång, lika bra att slå på stort! Och ingen kan ju säga att han inte blev glad. Eller hur Micke? huhu...

Skola idag och de gick fort. Förutom att jag då tror att jag behöver glasögon.. Jag har världens bästa syn när vi pratar om långt ifrån, jag ser till och med dom pytteminsta bokstäverna på en sån där tavla som skolsyster alltid har! Men då de kommer till att läsa i en bok (vilket är de man gör i skolan) så kaosar allting, bokstäverna flyttar på sig och jag får kramp i tinningarna för att jag koncentrera mig så mycket, till och med i läpparna faktiskt! Någon mer än jag som tror att läsglasögon är ett alternativ? Hur som helst så måste läkare uppsökas snarast! De här funkar inte längre, dessutom är ju glasögon rätt snyggt!

Vad händer mer i mitt liv just nu? Ingenting speciellt måste jag väl säga. Livet leker och jag är i en glad period! Ingenting kan göra  mig de minsta irriterad för tillfället. Och hur skönt är inte det? Eller, jag ska till doktorn på onsdag (av annan anledning än ögonen då) vilket kanske inte är de roligaste! Men jag tar dagarna som de kommer och så får vi se vad som händer! Plugget är dessutom lungt just nu, inga superstora uppgifter den här veckan, än så länge! Inga små heller för den delen, jag ääälskar mitt liv! Hahaha *puss*

240109 - Lördag

Sitter och lyssnar på en ny skiva som låg på köksbordet när jag just kom hem från Harry, de är förmodligen mammas. Helt okej låtar på den och jag tror att jag ska sno över några till min ipod! Jag ska snart in till stan, bara jag får med mig någon och köpa present till Micke som har fyllt 18år OCH tagit körkort! Ikväll ska vi till honom och fira.

Well, I don't like living under your spotlight.
Just because you think I might find somebody worthy.
Well, I don't like living under your spotlight.
Baby, if you treat me right you won't have to worry.


230109 - Fredag

Idag är jag arg. Eller arg och arg, vet inte hur jag ska förklara det. De finns en kille i min klass, som jag tycker så synd om! Jag har aldrig gjort det förut, inte på de här sättet, men idag var de så sjukt taskigt! Vi sitter i klassrummet på engelska lektionen, vi var 15st alltså ojämt antal. Då säger vår puckade lärare att vi ska jobba två och två och så rabblar hon upp namn på personer som ska välja någon att jobba med. Och där sitter den här killen, helt ensam och blir inte vald av någon. Han säger aldrig något om de här men de är klart han blir ledsen. Han sitter dessutom och jobbar själv resten av lektionen. Jag kan inte säga att jag är den snällaste människan i vår klass, verkligen inte! Men nu är de fan för mycket. Folk har kallat honom ett annat namn än vad han egentligen heter i ett och ett halvt år nu, de är sjukt! Han ber dom sluta, och nu börjar folk runt omkring tro att han heter så på riktigt!

Jag kommer även ihåg förra terminen då de var grupparbeten som skulle redovisats (han var själv då med) men han stod ändå där framme inför hela klassen och pratar om härskar tekniker (vilket är att kunna osynlighets göra någon, ignorera och massa annat). När han är färdig så slänger "någon" ur sig kommentaren: Har du någonsin kännt dig sådär i vår klass? Han blir självklart helt röd i ansiktet och börjar stamma lite halvt "Nääej de har jag väl inte.." säger han medan resten av klassen sitter och vet att ingen någonsin pratar med honom på allvar. Åh jag är så arg! Jag ska bli hans kompis!

Nu ska jag äta tacos som jag och mamma gjort och efter de ska jag gå hem till älsklingen. Myskväll med let's dance och prison break. Jag köpte förresten ett par tights och två kjolar. Puss på er och ha en trevlig kväll!


230109 - Fredag

Sitter i skolan, med Julia på högra sidan och Häggi på den andra. Vi har just ätit i matsalen och tagit lite luft. Engelskan börjar om 20 min, nästa sista lektionen idag. Tänkte dra en runda på stan sen och se om jag kan fynda något. De va stört länge sen jag köpte kläder åt mig själv. Känns som att inga är här idag, kan ju bero på att Malin & Alissa drog iväg och skulle äta ute, och stackars Emily ligger hemma och spyr! (haha krya på dig).

Nu kom Tess och hon hälsar :D Hej då!

220109 - Torsdag

Det var precis som att alla hundägare i vasastan läste mitt inlägg igår, för idag kunde jag skutta till skolan utan att vara rädd för att trämpa i något otäckt! huhu. Grupparbetet gick framåt och sen en snabb matte lektion. Lunch på Noco med Malin, Häggi, Tess & Sissi. Svenskan gick fort och sen slutade jag för dagen, underbart!

Sitter vid tven nu och tar de lugnt. Snart kommer nog mamma hem och gör min sällskap. Harry skulle kommit hit direkt efter skolan med blev frågad att vara med A laget och träna, de tackar man ju inte nej till, så han kommer hit efteråt.

Idag har jag inge plugg att göra, förstå hur skönt de känns!
Hoppas ni haft en bra dag!


210109 - Onsdag

Nu ligger jag i sängen med datan i knät och tven på.
Jag är skit trött och somnar förhoppningsvis snart.
Skickade precis iväg ett sms till min prins och sa att
om jag inte svarar så är de för att jag somnat. Han
brukar nämligen alltid ringa innan han ska sova, så
vi får se om vi pratar något idag. Han är fortfarande
på sin träning. Men imorgon ses vi! Puss & Godnatt ♥

Uppdatering

Jag orkade inte med min förra blogg design. Ni vet ju att jag tröttnar på saker ganska så fort. Speciellt om jag ser de varje dag, och jag måste ju erkänna att jag besöker min egen blogg minst fem gånger per dag. Så nu får de blir såhär ett tag, inte alls speciell, men förändring är bra! Bilden i headern är på mig och lillebror från Thailand, häftig va?

(Idag får jag sova själv, älsklingen har träning till elva och då sover säkert jag. Börjar klockan åtta imorgon med företagsekonomi och då ska vi börja med vårt grupparbete som jag gör tillsammans med Pontus, Charlie & Sebastian. Sen en kort matte och efter de svenska!)

Nu ska jag äta en apelsin!

Onsdag!


Tycker inte ni också att veckorna går fort?
Tänk att de bara är två dagar kvar till helg.

Bland de äckligaste jag vet är hundbajs på trotoaren. Inne i stan där jag går i skolan, odenplan för att vara exakt. Så ligger de skit överallt! Jag skojar inte. Idag var jag nära att kliva i både de ena och de andra på väg till och från skolan. Har man hund så har man även ansvar! Man måste fan kunna städa efter den annars kan det inte vara meningen att man ska ha någon. Jag älskar hundar men just för att jag inte skulle kunna ha ett sånt ansvar på mig just nu så skulle jag aldrig få för mig att skaffa någon! Skärpning nu, allvarligt, de är riktigt äckligt!

Skoldagen gick bra, tänk om alla dagar kunde vara som onsdagar. Börjar tolv och slutar två. Jag skulle till och med kunna tänka mig att gå i skolan på helgerna bara jag slipper sitta där från 8-16. Jag sov hos min älskling (vi har varit tillsammans 21 månader idag, bara 3 kvar till två hela år!) och för en gång skull så var de jag soom fick ligga kvar när han gick till skolan. Innan jag drog mig in till stan var jag på sats och tränade ordentligt med mamma, man blir så pigg när man gör det på morgonen! Jag har iprincip flygit fram hela dagen.

Jag åkte med söt-Olivia hem från skolan och i telefonplan kom mamma och hämtade mig. Hon är ju ledig på onsdagar, skönt både för mig och för henne! Men jag har tråkigt nog suttit och pluggat sen jag kom hem, vilket är mindre skönt! Men nu är jag färdig med det stora geografi arbetet som ska vara inne ikväll senast 23.59 och även företagsekonomi "reflektionen" som också ska vara inne imorgon. HÄRLIGT JOBBAT SOFIE! Innan jag satte mig i soffan och slappnade av så tog jag en titt i min kalender, nästa vecka ser så underbar ut, ingenting in planerat än! Tänk om de kunde förbi så.

Ikväll är de handboll som jag absolut ska se och även semester svenskar, sen har jag för mig att det är made in sweden(?) Isåfall blir det en härlig tv kväll efter några slitsamma plugg timmar. Det förtjänar jag lätt. Hoppas ni haft en bra dag!


Baby



   
 


Lördag!


Godmorgon!

Nu äntligen kan jag berätta vad jag planerat de senaste veckorna. Harry fyllde ju 18år igår, Grattis igen min prins! Så jag och FK hade fixat en överraskningsfest för honom! Alla hans vänner var där och allt blev jätte lyckat! Det började med att jag åt middag hemma hos honom med hans familj och grannarna, alla visste om vad som skulle hända så hans mamma hade sagt att släkten skulle komma på söndag istället. Efter maten säger Lena att hon glömt tårtan på jobbet, man såg verkligen hur besviken Harry blev, se gjorde nästan ont att titta på honom!

Sen säger Dogge och Johan att dom ska på träning och Fredrik att han skulle träffa en tjej, och så går dom allihopa. Harry ser bara mer och mer ledsen ut. Då kommer Peter (fredrik & johans pappa) på att vi kan ju sjunga singstar iallafall, och frågade om jag hade de hemma. Så vi går ut i bilen och ska åka hem till mig och hämta de. Undertiden skickar jag sms till min kusin och säger att vi är påväg och att dom ska släcka alla lampor och tända ljusen på tårtorna och att dom ska hoppa fram och börja sjunga när vi kommer in genom dörren. Och så blev det, helt perfekt! Harry stod kvar i dörren och fattade ingenting, jag har aldrig sett honom så chockad!

Så de blev en jätte lyckad kväll som avslutades klockan ett då mamma och pappa var tvungna att komma hem. Jag och min 18 åriga pojkvän somnade inte förän vid tre någon gång. Mamma lagade frukost till oss imorse och sen städade vi de som vi inte orkade göra igår kväll. Han gick nyss härifrån för han ska spela match mot Malmö (Lycka till!) och min släkt kommer hit vid ca 6 tiden för att fira mamma och pappa (mamma fyller år på måndag). De blir säkert trevligt!


Torsdag!


Jag har inte hunnit skriva tidigare idag. Det har varit rätt stressig dom här senaste dagarna och imorgon smäller det! Harry fyller 18år och de ska bli så himla kul! Han har gått och längtat så länge nu och imorgon är de dags. Jag ser mest fram emot att han ska ta körkort! Fett kul! Jaja de är hans dag och jag ska göra allt för att den ska bli så bra som möjligt.

Skolan gick fort, idrott på gymet och jag har redan träningsverk i mina ben. Kort matte lektion och sen lååång lunch då vi pluggade massor. Nästa och sista lektion var svenska, med en kort redovisning var så gick tiden väldigt fort. Efteråt åkte jag till skärholmen och mötte my love Carro. Det var mysigt även fast hon var helt inne i sin mobil, den osociala jäveln.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att Harry ska ringa så att jag kan sova sen. Godnatt på er allihopa och hoppas ni haft en bra dag!


Onsdag!


Jag skulle tränat imorse med mamma, men jag snozzade till alldeles för länge så jag fick stressa sönder hela morgonen och fick springa till bussen även fast jag började 11.40. Mötte Julia och hennes kompisar Natta & Lollo (jätte söta tjejer) utanför skolan, gick med dom en bit tillbaka och sen fick jag och Jullan skynda till klassrummet. Först hade vi geografi och sen naturkunskap. Dom enda lektionerna för min del idag. Mamma hämtade mig i telefonplan när jag slutat och vi satt och pratade länge om hur alla beter sig. Jag hatar att bråka och de känns som att alla i min närvaro söker efter något att kunna gnälla över.  Jag tackar gud för att Julia finns! Och min pluttis Alissa såklart. Haha sötnos.

Älsklingen är påväg hit och jag sitter och tittar på tv med Simon. Idag ska vi ses och bara ta de lugnt, det är en mys dag utan träningar. Skönt! Och vi kommer säkert prata massor om vår efterlängtade Greklands resa som kommer närmare dag för dag, jag längtar så jävla mycket! Som ni säkert förstår. Hoppas ni haft en bra dag!


Grekland!


Jag är en sån där typiskt små elak människa, jag älskar därför att sukta människor. Så nu tänkte jag lägga in lite bilder på hotellet som jag och min loverboy kommer befinna oss på den 4/7-11/7 2009! Jag längtar så sjukt jävla mycket och vi pratar om det varje dag! Ser ni hur fint och mysigt de ser ut? Hotellet byggdes 08 och är därför helt nytt och fräscht, så som jag gillar de!


  
  
  
  
VIIIIIIIIIIIIIIIIIISST är det helt sjuuuuuuuuuukt fint?! Jag vill dit nu nu nu!


Tisdag!


Hej mina hjärtan.

Idag är har varit en skön dag som började med att jag vaknade bredvid min prins och pussades lite med honom i hans säng. Tog en dusch och gjorde mig klar. Fick sen skjuts av snälla Lena till stuvsta, tillsammans med Harry och Johan (som också precis har kommit hem från Thailand, han var sådär brun och fin!). Hann med ett tidigare tåg och tur var väl de för jag hade inte hunnit annars. Började med teori på idrotten B och den läraren blir bara bättre, hon vill göra roliga saker! Vi ska tex bowla, klättra, spela hockey osv. Kommer bli en rolig termin iallafall! Företagsekonomin gick fort och vi jobbar med grupparbeten, jag, Viktor S, Daniel S och Alissa. Matte lektionen var sådär, jag börjar förstå det vi håller på med nu iallafall och tur är väl de för snart lär de bli prov igen. Snabb lunch på mc donalds med Jullan, Emily & Häggi (inga pomfrite iallafall) och sen fick vi nästan springa tillbaka till skolan. Ledarskap och betygsnack (VG+) och jag är så sjukt stolt över mig själv när de gäller mina betyg/omdömen från förra terminen.

Efter skolan som slutade klockan två var vi tvungna att stanna kvar. I princip hela skolan hade omprov och vår rektor har fått för sig att det bara ska finns två-tre tillfällen under en termin att ta igen prov man missar. Så det var fullsatt i aulan och tre andra klassrum med elever som hade någon form av prov. Själv satt jag i 405 och skrev först matte algebra prov och jag måste säga att det gick sådär, hoppas på G. Och även min svenska analys på sju sidor, jag hade skrivkramp i handen! Men de känns underbart att vara klar med allt nu. Ingenting som släpar efter mig, bara att köra på!

Jag kom hem vid halv sex ungefär, aldrig hänt tidigare! Maten var klar och de var bara att sätta sig. Men jag var inte hungrig så jag petade bara lite och tog några tuggar av pastan. Nu har jag och mamma precis kommit hem, var tvungna att åka fram och tillbaka till Harry för att hämta lite saker som jag glömt där. Och nu tänkte jag faktiskt höra med Carro vad hon gör. Hon har varit hos frisören idag och tydligen blev de katastrof. Jag tror att hon överdriver, hon är säker jätte fin!

Hur har eran dag varit?


Måndag!


Ny vecka, nya möjligheter!

Igår var super mysigt. Vi åkte till Sonjas Grek på söder och åt en tre rätters middag. När vi kom hem igen märkte jag att jag hade glömt min väska, första tanken var att jag kanske inte ens hade haft med mig den. Men det hade jag ju såklart. Så jag, pappa och Harry åkte tillbaka till söder och hämtade den. Dom hade sett den och hängt undan den, som tur var! Jag och älsklingen hade skit kul i sängen när vi skulle sova, misstolka mig inte nu för det var inte som de låter. Somnade på hans arm och vaknade jätte glad!

Dagen i skolan har gått fort. Pratade även med Lars (vår biträdande rektor) om att sluta spanskan och han skulle se vad han kunde göra. Jag ska sluta på den och läsa igen hundra poäng i trean, och de lär inte vara speciellt jobbigt eftersom vi knappt kommer ha några lektioner då. Efter skolan åkte jag hem till Alissa och har varit där till nu och pluggat matte. Känns som att vi kom en bra bit på vägen och jag har inte lika mycket panik för imorgon. Skönt! Nu ska jag skriva lite på min svenska analys så att den blir halv klar. Sen ska jag hem till Harry! Puss och godnatt på er


Puss



Kväll!


Hello my darlings!

Nu undrar ni förstås hur intervjun gick. Och jag måste säga att det vet jag faktiskt inte. De känndes bra, vi fick kontakt iallafall och det var trevligt. Men om jag får jobbet är jag väldigt väldigt osäker på. Det var tydligen 22stycken som sökt samma som jag, och bara sex stycken kommer bli valda. Så jag är fortfarande nervös.. Besked får jag inom tio dagar, men jag är inte ens säker på om jag vill ha det.

Älvsjö förlorade matchen mot Salem, de var synd. Dom ska kunna vinna över dom, lätt! Men de får bli nästa gång. Jag tyckte dock väldigt synd om salems målvakt då han efter ca fem minuter kastade in bollen i eget mål (haha)!

Nu ligger jag i min säng med Skorpan bredvid. Mamma och pappa är på en herrlags match i västertorp och när dom kommer hem så ska vi åka till långbrovärdshus och äta födelsedags middag för pappa. Harry följer såklart också med. Ska bli skönt att träffa honom, eftersom vi inte sågs på hela dagen igår. Och imorgon är de skola igen, frågan är om jag ska gå på min spanska lektion eller inte. Jag tror att jag skippar de..


Söndag!


Nu ska jag iväg på intervju vilken sekund som helst!
Jag äs super nervös och har massa fjärilar i magen.
Önska mig lycka till! Pussis

Efter det så ska jag till västertorps hallen och titta på
Simons match. Mot salem, de blir en tuff match!




Kvällen


Kom just hem från Alissa.


Det var jätte mysigt att bara vara vi tre. Hade mycket att prata om och därför satte vi inte på filmen som vi hyrt förän vid elva någon gång. Men jag måste säga att det var de sämsta jag sätt i hela mitt liv! Och då kan jag lova att jag har sett mycket dåligt! Fråga Harry om ni inte tror mig. Jag lyckas alltid välja sämsta filmerna när vi hyr, men nu var de faktiskt Julia. I början verkade den helt okej, men alltså vad hände sen? Jaa jag kan faktiskt inte ens säga vad den handlade om, eller den besrkivningen skulle väl bli - ingenting, helt enkelt. Synd att jag inte kommer ihåg namnet på den så att jag kan varna er, haha!

Nu ska jag sova, en viktig dag imorgon! Då menar jag förstås jobb-intervjun. Jag måste få det! Jag är faktiskt jätte nervös, vad kommer dom fråga? Vad kommer dom tycka? Vad kommer jag svara? A de är bäst att jag skyndar mig till sängen nu. Godnatt på er och hoppas att ni haft en mysig kväll! Puss


Uppdatering


Jag är hemma nu från innebandy match i tomtberga hallen. Älvsjö mot Huddinge. 6-3 och det var glada älvsjö killar som lämnade hallen. Haha det är så roligt, de sitter alltid några små tjejer och tittar på deras matcher, så som jag gjorde för flera år sen. Och det är väldigt ofta jag hör dom prata om nr 13 (Simon) & Hampus. "Dom där två kan inte vara 94or! Dom ser alldeles för stora ut". Rätt roligt faktiskt, synd att inte Frida är med mig (Hampus syster) och får höra det. Huhu!

Snart ska jag äta middag med familjen, tacos! Och sen ska jag skynda mig till bussen för om en halvtimme ska jag möta Jullan och Alissa vid älvsjö station. Vi ska ha myskväll hos Aliss, hyra film och äta godis. Smarrigt! Jag måste sova hemma inatt, för imorgon fyller papi år!

Ha en trevlig kväll!


Håret


Folk som känner mig vet att jag älskar att färga håret, och ni på bloggen har säkert läst när jag skrivit att jag älskar att färga hår. Såhär ser det ut just nu efter slingningen jag gjorde nu i veckan, vad tycker ni? Jag är nöjd!


Här har ni mig med min älskade
 kusin Johannas klänning på mig



7 things




I probably shouldn't say this, but at times I get so scared. When I think about the previous relationship we shared. It was awesome but we lost it, it's not possible for me not to care. And now we're standing in the rain but nothing's ever gonna change until you hear, my dear. The 7 things I hate about you! The 7 things I hate about you, oh you. You're vain, your games, you're insecure. You love me, you like her. You make me laugh, you make me cry, I don't know which side to buy. Your friends, they're jerks, when you act like them, just know it hurts. I wanna be with the one I know. And the 7th thing I hate the most that you do: You make me love you. It's awkward and silent as I wait for you to say. What I need to hear now your sincere apology. When you mean it, I'll believe it. If you text it, I'll delete it - let's be clear. Oh, I'm not coming back, you're taking 7 steps here. The 7 things I hate about you. You're vain, your games, you're insecure. You love me, you like her. You make me laugh, you make me cry I don't know which side to buy. Your friends, they're jerks, when you act like them, just know it hurts. I wanna be with the one I know. And the 7th thing I hate the most that you do: You make me love you. And compared to all the great things that would take too long to write, I probably should mention the 7 that I like. The 7 things I like about you. Your hair, your eyes, your old Levi's. When we kiss I'm hypnotized. You make me laugh, you make me cry, but I guess that's both I'll have to buy. Your hands in mine, when we're intertwined, everything's alright. I wanna be with the one I know. And the 7th thing I like most that you do: You make me love you, you do.


Lördag!


Det var jätte mysigt igår. Jag och mamma tittade på Let's dance och efter det gick jag och mötte min älskling. Jag trodde att jag skulle heja på Blondinbella, men enligt min personliga åsikt så var hon helt klart bland dom sämsta och kan nästan få åka hem nästa gång. Uppfatta det inte fel nu, jag gillar henne jätte mycket, tycker att hon är smart och bra på de mesta, men att dansa var inte hennes grej. Däremot, Morgan, haha han ska vinna!!  Pappa kom hem jätte full och jag har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge! Mamma får ett sms där de står "Jag har satt din gubbe i en taxi, så håll utkik och betala när han kommer!" Roligt var det iallafall och idag mår han inte speciellt bra! Jag och Harry låg i min säng och myste, tills han somnade. Jag låg och tittade på honom ett tag, sen pussade jag honom godnatt och satte på en film. Jag tror de är första gången jag lät honom somna utan att jag själv var trött.

Idag gick han vid tio, han hade träning som vanligt. Hans pappa kom och hämtade honom, Sören och Douglas har kommit hem från Thailand nu. Själv sov jag ett par timmar till, gick inte upp förän halv ett faktiskt. Men det behövde jag! Skulle åkt in till stan med bästis, men de blir ingenting av det. Vi kanske ska till skäris istället. Men först  ska jag äta den lunch mamma håller på att laga till mig och bror min nu. Eller kanske inte lunch, eftersom jag inte ätit någon frukost. Jag är inte ens hungrig!

"Väl framme står hon och krånglar med nycklarna i låset. Han tycker sig mot henne. För många händer på för många ställen, för mycket, för snabbt. Hon känner att nått inte stämmer och för lite har blivit sagt. Dörren säger pang och dom ligger på golvet i hallen. Han sliter i hennes kläder och hon skriker förgäves men i vanlig ordning finns de ingen som kan höra det. Och om några timmar är de lördagkväll"




I brist på något att göra just nu..


.. så slänger jag in en lista till här på bloggen! Jag väntar på att "Let's dance" ska börja, de kan man ju bara inte missa! Heja blondinbella, hon är grym.

PICK ONE..
1. Pierca näsan eller tungan?
Redan piercat näsan, för 4 år sedan!
2. Vara seriös eller rolig? Varierar efter mitt humör
3. Dricka röd eller grön mjölk? Grön, grädde är inte min favorit smak
4. Brinna upp eller drunkna? Usch vilken hemsk fråga, men drunkna!
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Mina föräldrar såklart!

SVARA ÄRLIGT..

1. Tycker du om någon? Ja, jag tycker om många
2. Sol eller måne? Sol & värme
3. Vinter eller höst? Vinter & snö
4. Vänster eller höger? Högerhänt!
5. Soligt eller regn? Beror på mitt humör, de kan va mysigt med regn
6. Vaniljglass eller chokladglass? Vaniljglass

OM MIG..

2. Hur mycket är klockan just nu? 19.07
3. Fullständigt namn? Anna Sofie Lundin
4. Vart vill du bo? New York, Miami, LA
5. Hur många barn vill du ha? 3 kanske
6. Vill du gifta dig? Jo, absolut!
7. Rullar du spaghettin eller skär du den? Jag skär
8. Har du ätit sushi? Faktiskt inte, ändå säger jag att det är äckligt
9. Favoritglass? Ben&Jerry
10. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 2 tror jag
11. Humör? Glad, förväntansfull

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:

1. Kysst någon? Ja de har jag
2. Sjungit? Japp
3. Blivit kramad? Yes
5. Saknat någon? Jag saknar alltid min älskling
6. Dansat galet? Nej tyvärr
8. Klippt håret? Nej tack och lov
9. Gråtit? Nej man ska inte gråta
10. Ljugit? Nej sånt gillar vi inte!
11. Blivit kysst? Såklart!

GREJER:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Ja när jag var mindre
2. Har du en hund? Nej men två katter 
3. Tycker du att du är attraktiv? Visst gör jag de!
4. Sover du helst själv eller med någon? Mycket hellre med någon!
5. Tror du på spöken? Haha! neeeej


Nyhet


Det var en trevlig tjej från mc donalds som ringde mig idag och frågade om jag ville komma på jobb intervju på söndag! Jag blev så himla glad, behöver verkligen dom där pengarna! Men först och främst får jag väl se till att bli anställd! De skulle vara greeat!



Freedag!


Och så har det blivit helg igen! Tänk vad skönt om de bara skulle vara så att man gick två dagar i skolan på hela veckan, som vi gjort nu. Jag skulle iallafall prestera mycke bättre med tanke på att man skulle vara i skolan så sällan. Men de kan man väl bara fortsätta drömma om. Dagen har iallafall gått fort, och det var inte alls speciellt jobbigt fast jag gick till halv fyra. Idrott med den nya läraren, hon var skön! Och hon sa dessutom att hon gillar att leka lekar, vilket är bland de roligaste jag vet! Isätllet för att spela fotboll, basket osv, (innebandy är dock bäst!). Så jag är nöjd med henne och hon värkade gilla oss också.

Nu har jag precis varit ute och mött Carro ett tag och om bara några minuter så ska jag, mamma och Simon äta middag. Pappa är någonstans med sina vänner. Efter Harrys träning så kommer han hit och jag ska ta det lungt och titta på tv hela kvällen, de behöver jag efter allt för dålig sömn de senaste dagarna! Pratade nyss med Miss Aliss i telefon också, hon ska också vara hemma, känns bra att jag inte är den enda som ibland känner för en skööön hemma kväll med massa godis och annat mys.

Julia du är min bästa vän <3 Jag älskar dig!  





Nyhet


Idag ska jag och Harry boka Kreta resa!
Och jag har precis sökt jobb på donken.. huhu!



Torsdag!


Hej lovers!

Första dagen i skolan och det gick bra! Då var man igång igen. De känns väl både bra och dåligt antar jag. Jätta skönt att komma in i de vanliga tempot igen och jag känner mig helt klart taggad för det nya året, men å andra sidan så har de ju varit jätte skönt att kunna sova hur länge man vill och slippa tänka på något annat än vad man ska göra på kvällen. Men nu är de full fart! Jag blev jätte motiverad när jag såg mina omdömen och lästa kommentarerna som lärarna skrivit, VG i nästan allt och de känns väl underbart när de är ett halvår kvar på årskurs två då jag kan lägga ner ännu mer tid på att jobba upp alla betyg till någon ännu bättre!

Jag har färgat håret igen, yes det är sant! Jag la i några ljusare slingar med hjälp av mamma och resultatet blev väl sådär. Färgen är fin, men lite fläckar här och där. Fast vad gör det, jag kommer ju ändå färga det snart igen, jag ska bli frisör! Snart ska jag fixa till det lite med produkter och platttång. Sen ska jag ut på promenad med Carro snutt.

Sover gör jag hos Harry inatt. Fömodligen blir de lättare med honom bredvid. För inatt, alltså jag trodde att jag skulle dö. Jag har solat rätt mycket på senaste tiden och tydligen har min hud påverkats mer än jag sett eller märkt. För när jag la mig i sängen och började blunda så kände jag hur de kröp i hela huden! De låter vidrigt och det var de också. Jag överdriver inte när jag säger att jag somnade vid halv fem. Det blev därmed bara en och en halv timme sömn för mig inatt.

Jag hoppas på att de blir bättre inatt, jag märker inget när jag gör saker, som att koncentrera mig på annat. Men så fort jag sätter mig ner eller bara kopplar av så kommer de krypande och jag får panik, de är så jävla jobbigt! Bland de värsta jag varit med om kan jag säga. Sola aldrig för mycket!


Tisdag!


Hej!

Har väl inte gjort något speciellt alls idag. Var uppe väldigt sent igår så jag vaknade inte förän vid ett idag. Jag fixade mig, åt lite frukt och sen åkte vi till västertorpshallen. Simon och dom kom till final och det var den jag ville se. Börjar dåligt och dom ligger under med två-noll. Vänder de till två-två och med 30 sekunder kvar så gör Fredrik Björklund mål och älvsjö vinner!

Nu är jag hemma och ska snart hjälpa mamma med maten, senare kommer farmor hit och efter de ska jag vara med min älskling. Mysa hela kvällen och bara ta de lugnt! Han är på match nu och jag hoppas de går lika bra för dom som för älvsjö.



Sova, sova, sova


Jag är trött, måste sova.
Jag har världens huvudvärk, måste verkligen sova!
Men jag är ensam, och kan inte sova. Godnatt!


Måndag!


Jag sitter vid tven, Harry gick just. Idag har vi kollat på en av Simons tre innebandy matcher, en håller fortfarande på och dom leder visst med 3-0 i halvlek. Därmed blir det spel imorgon också! Första matchen nio och jag tror att jag ska gå på den. Har också hjälpt mamma att fixa till sig, jag satte upp hennes hår jätte fint och sminkade henne, hihi!

Snart kommer Jullan & Carro hit. De blir en mysig kväll för tre helt enkelt. Julia skulle inte stanna så länge sa hon, och de är väl tråkigt, men lite är ju bättre än inget alls. Snart börjar skolan igen och då kommer vi träffas varje dag hjärtat!

Harry är den bästa som finns!



Solning idag igen


Jag och mamma har precis varit och solat. Imorgon har hon och Katarina (Fridas mamma) deras bal. Planerna började i Thailand och varken pappa eller Håkan trodde nog att det skulle bli av, men nu har allting varit klart ett bra tag. Balen är imorgon och det är ungefär 70st som kommer. Dom har hyrt ett ställe och en catring firma som kommer och serverar osv. Först var det jag och Frida som skulle serverat men vi blev utbytta, skönt är väl det! Hur som helst så har vi varit och solat idag igen för att mamma skulle få lite färg till imorgon. Hon kommer vara jätte fin! Klänningen är brons färgad och tajt, idag köpte hon skor också. Jag ska iallafall dit imorgon och se hur alla ser ut, de är min plan iallafall. Om jag kommer dit vet jag inte, eftersom ingen kommer kunna köra mig. Jaja, de löser sig på något sätt.

Förmodligen så får jag promenera till Harry när han kommer hem från sin match. För jag kom på att jag faktiskt inte orkar se en innebandy match klockan åtta på morgonen. Jag kommer på nästa! och då får jag säkert med mig Harry också. Det blir braaaaaa!



Och så var 2008 avklarat


Alla andra gör det, så jag skriver en jag också!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Ja, jag spelade paintball!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Jag tror inte på nyårslöften, så jag har inte haft några.  

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej, tråkigt nog. Hihi!

4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej och de är väl tur det.

5. Vilka länder besökte du?
- Schweiz, Frankrike, Grekland, Cypern, Thailand

6. Mest efterlängtade möte?
- Alla med Harry

7. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
- Nej jag tror inte det faktiskt.

8. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
- 21 april då jag och älsklingen firade ett år tillsammans.

9. Bästa minnerna ifrån sommaren 08?
- Jag har många !

10. Vad var din största framgång 2008?
- Ingen aning faktiskt..

11. Största misstaget?
- Inga misstag här inte.

12. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Sjuk blir väl alla någon gång ibland

13. Bästa köpet?
- Det måste vara .. min bärbara data

14. Träffat någon kändis?
- Ett par stycken, bland annat Magnus Uggla, haha!

15. Vad spenderade du mest pengar på?
- Förmodilgen smink och kläder

16. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Ja, mycket! Harry och mina vänner tex.

17. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
- So what med Pink, Shine on & alla andra låtar från napa!

18. Har någon du känner tagit körkort?
Ja, flera stycken.

19. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Det vet jag inte, är nog ungefär som tidigare. Lite gladare kanske.  

20. Vad önskar du att du gjort mer?
- Träffat personer som bor lite längre bort, som Linda tex.

21. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Bråkat med vänner och pojkvän. Jag är väldigt envis  

22. Hur tillbringade du julen?
- I fjällen med familjen.

23. Blev du kär år 2008?
- Nej, jag blev kär 07 och har varit de sen dess.  

24. Hur många one night stands?
- Inga alls!

25. Favoritprogram på TV?
- Lätt The Hills!, världens bästa!

26. Bästa boken du läste i år?
- Böcker är ingenting för mig.

27. Största musikaliska upptäckten?
- Vadå musikaliska upptäckten?

28. Något du önskade dig och fick?
- Nja, de skulle väl vara datan isåfall.

29. Något du önskade dig men inte fick?
- Nej de tror jag inte.

30. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
- Jag hade släkt hemma och sen firades den med vänner och fest!

31. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Nej, jag behövde inget annat än de jag haft och gjort.

32. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008?
- Bekväm

33. Vad fick dig att må bra?
- Familjen såklart, alla vänner och pojkvän!

34. Läskigaste upplevelse?
- Snorkel turen i Thailand.

35. Äckligaste upplevelse?
- Inrikesflygplanet i Thailand.

36. Årets fest?
- De kan jag inte avgöra såhär efteråt.

37. Vad är du mest stolt över från 2008?
- Att det har gått mycke bättre i skolan än något annat år!

38. När var du mest nervös?
- Ingen aning, jag brukar inte vara nervös tror jag.

39. Där du tillbringat flest helger?
- Hemma med vänner eller hos Harry.

40. Vad fick dig att må dåligt?
- Ingenting!

41. Hur kommer nyårsafton spenderas?
- Då var jag med vänner på middag och sedan fest + pojkvän.

42. Vem saknar du?
- Jag har saknat Carro, men igår sågs vi ju.

43. De bästa nya människorna du träffade?
- Träffades jag och Sofie 07 eller 08?

44. Ditt mål för 2009?
- Ha så roligt det bara går att ha!

45. Vad längtar du till år 2009?
- Sommarlovet och min 18års dag.



Söndag!


Hejsan!

Sverige vann igår, tillslut. Och därmed fick jag umgås med en glad Harry resten av kvällen, som till mesta del bestod av prison breaks tittande. Det är ju så jävla bra! Vi somnade väldigt sent, eller jag kan väl säga att det var Harry som somnade. Själv låg jag och lyssnade på läskiga ljud utifrån. Tillslut fick jag nog och satte mig upp i sängen och tittade ut genom fönstret, jag hörde skrik och dörrar som smällde igen. Jag kan säga att mitt hjärta bankade i 180 och jag trodde helt ärligt att någon skulle se mig kika fram bakom gardinen och skjuta mig eller något annat läskigt, men jag såg ingen! Hur allting slutade orkar jag inte gå in på, ganska pinsamt, men inte för mig då. Haha!

Idag har jag och älsklingen faktiskt varit på museeum med hans mamma. Haha, i ungefär tio minuter. Men det var en upplevelse de också, som jag säkert aldrig gör om. Nu är jag hemma iallafall, och tanken var att jag skulle åkt till västertorps hallen och hjälpt pappa att dela ut medaljer i wintergames. Men jag är för trött! Imorgon ska jag dessutom upp jätte tidigt, för Simons första match börjar klockan 08.00!



Uppdatering


Hej pluttisar!

Nu sitter jag bredvid min älskling i soffan, har precis ätit ben&jarry glass och tittar på sverige-slovakien, junior vm, med mamma. Pappa har inte kommit hem från liljeholms hallarna än, han är ju med och fixar med wintergames så han får inte åka hem förän jätte sent. Snart ska Simon och resten av älvsjö aiks p94 också börja spela, då kommer jag befinna mig i innebandy hallen hela tiden.

Ishockey måste vara de tråkigaste jag vet (förlåt älskling), men iallafall på tv. Att se Harry spela är såklart spännande, men problemet är bara att det är så jävla kallt! Hade det varit inomhus i en varm hall så hade jag varit där jämt! Jag tror att jag ska gå iväg om ett tag och ringa Jullan, hon har lite hemlisar och berätta för mig. Som tex vad som hände igår kväll och idag i centrum! Hon ringde och var jätte glad! Men mer kan jag inte berätta!


Lördag!


Hej mina älsklingar!

Jag sitter med datan i knät och tittar på Girl meets cowboy, en tjej som precis håller på att bryta ihop. Hon trivs visst inte ute i skogen bland hästar och utan sin mobil, haha! Men jag klandrar henne inte, vem vill leva så. Det är frågan..

Igår sov jag hos Harry, vi hade myskväll med hans mamma. Åt jätte god middag, och tittade på filmer. Imorse hade han träning tidigt, så dom körde hem mig påväg till den. Jag låg hemma och degade ett tag, sen bestämde jag mig för att följa med Carro på en promenad med hunden. Det var bara en impuls grej och de bästa jag gjort på länge. De flesta vet att vi inte setts på ett bra tag, inte ens pratat med varandra. (Sjukt jag vet). Men vi tog iallafall en låg skön promenad och hann med att prata om mycket. Jag följde med henne hem ett tag och där blev de ännu mer mys.

Nu sitter jag som sagt vid tven, och pratar med lite olika människor om inget speciellt alls. Senare (efter en hockey match som går på tv) så kommer älsklingen hit. Jag har ju berättat att vi nördar ´prison break, första boxen är nu slut och hans mamma köpte den andra idag! Så förhoppningsvis tar han med den och vi börjar säkert på en gång! Längtar!


RSS 2.0
Test